Ce importanta are greutate corporala?

 Ce importanta are greutate corporala?O greutate sanatoasa se obtine cu obiceiuri bune: alimentatie echilibrata si activitate fizica regulata.

Este considerata o greutate sanatoasa, una care scade riscul de probleme de sanatate. Greutatea este determinata de numarul care este inregistrat pe scara si indicele de masa corporala (IMC).

Dar acest lucru nu este suficient pentru a obtine o greutate sanatoasa, este esential sa aveti obiceiuri sanatoase, cum ar fi o dieta echilibrata si sa practicati activitatea fizica in mod regulat.

In acest sens, adoptarea unor obiceiuri bune este mult mai eficienta si mai sanatoasa pe termen lung decat dieta.

Dietele sunt pentru cazuri specifice

In aceasta perioada in care un corp subtire este venerat, multi oameni isi petrec viata incercand sa slabeasca, in ciuda faptului ca au o greutate sanatoasa in functie de sexul si inaltimea lor.

Prin urmare, realizarea dietelor permanente nu este un comportament care favorizeaza o greutate sanatoasa, este o optiune pentru cazuri specifice in care exista intr-adevar exces de greutate, obezitate sau anumite boli care necesita ca pacientul sa piarda in greutate.

De ce dietele nu ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase pe termen lung?

 • Dietele trebuie facute pentru o anumita perioada de timp, deoarece in timp ce se fac, anumite tipuri de alimente sunt restrictionate,  si acestea vor fi din nou adaugate in alimentatie atunci cand dieta se incheie.
 • Unele diete sunt atat de restrictive incat foamea este permanenta si cand dieta este terminata, mancati din nou la fel de mult castigand rapid in greutate
 • In general, tratamentele de pierdere in greutate nu includ activitatea fizica, care este esentiala pentru mentinerea unei greutati sanatoase.
 • Majoritatea dietelor nu sunt echilibrate, adica nu includ un echilibru sanatos al alimentelor.

Vezi aici  si Drenacel Marnys pentru slabire, reglare tranzit si balonare.

Relatia excesului de greutate cu probleme de sanatate

Aproximativ 28.0000 de decese anuale ale adultilor in Statele Unite sunt asociate cu obezitatea.

O greutate sanatoasa poate ajuta la prevenirea unei varietati de boli, inclusiv:

 • Hipertensiune arteriala
 • Boli de inima
 • Diabet de tip 2
 • Apneea

Cativa pasi simpli pentru a avea o greutate sanatoasa

 • Modificati obiceiurile alimentare: revizuiti treptat obiceiurile alimentare si modificati treptat cele care nu sunt atat de sanatoase. Odata ce acestea sunt schimbate progresiv, este mai usor sa le mentineti in timp decat daca incercati sa o faceti brusc.
 • Un exemplu clar este: atunci cand apare setea, optati pentru apa minerala sau bautura racoritoare fara zahar in loc de bauturi racoritoare zaharoase.
 • Consuma zilnic cel putin o portie de fructe sau legume. Acestea au un continut caloric foarte mic, dar ofera multi nutrienti si pot ajuta la reducerea apetitului vorace pentru alimente nu atat de sanatoase.
 • Opteaza pentru coacere sau fiert in loc de prajit, deoarece aceasta scade aportul caloric a alimentelor.

Concluzie

 • Este adevarat ca atunci cand vine vorba de greutate si mai ales de a pierde in greutate, oamenii isi doresc solutii magice, fara efort, motiv pentru care dietele miraculoase care devin rapid la moda, tratamentele estetice, cremele de reducere etc. sunt atat de reusite. ..
Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply