Ce mici probleme poate avea un Samsung Galaxy S8?

brand de top precum Samsung
Aveti intentia de a renunta la vechiul smartphone in favoarea unui dispozitiv nou? Daca raspunsul dvs. este da, atunci cel mai probabil ati luat deja in calcul ideea de a achizitiona un dispozitiv Samsung Galaxy S8, care incepand de la display samsung S8, si pana la aspect si specificatii tehnice, va poate uimi intr-un sens pozitiv.

Precizam insa faptul ca la fel ca alte smartphone-uri de pe piata, chiar si aceste modele performante de la Samsung, pot intampina diferite probleme, precum urmatoarele:

Incarcarea Wireless a fost intrerupta sau nu functioneaza

Mai multi utilizatori s-au confruntat cu o asemenea problema. Iata care sunt cateva dintre potentialele solutii pentru a remedia o asemenea problema:

 • Daca utilizati o carcasa Galaxy S8, incercati sa o indepartati si sa verificati daca asta face diferenta. Incarcarea wireless va functiona foarte bine cu unele cazuri, dar de multe ori va face telefonul mult mai cald.
 • Merita sa experimentati si pozitionarea S8 sau S8 Plus. Chiar daca optati pentru unul dintre cei¬† mai buni incarcatoare wireless¬† este posibil sa aflati ca functioneaza mai bine daca intoarceti telefonul in lateral sau il mutati pentru a obtine o conexiune mai buna.
 • Incercati sa schimbati incarcatorul de cablu si de perete pe care il utilizati. Se pare ca incarcarea rapida fara fir nu functioneaza cu multe accesorii terte. Daca utilizati o placa de incarcare wireless rapida Samsung cu incarcatorul de cablu si de perete livrat impreuna cu S8-ul dvs., atunci ar trebui sa functioneze.
 • Daca incarcatorul fara fir de la terte parti continua sa intrerupa si nu se va incarca rapid, atunci incercati sa schimbati incarcatorul de perete sau adaptorul de alimentare pe care il utilizati. Ar trebui sa poti sa functioneze la viteze normale de incarcare fara fir, deconectand adaptorul rapid de incarcare wireless si folosind in schimb unul standard.
 • Daca utilizati o banda electrica, incercati sa conectati direct la perete in schimb. De asemenea, merita testat cu mai mult de o priza de perete, doar pentru a exclude acest lucru.

Deconectarea sau incetinirea wifi

Mai multi utilizatori s-au confruntat cu o asemenea situatie, asa ca iata ce trebuie sa faceti daca va alegeti un asemenea smartphone, si va confruntati cu o asemenea problema:

 • Incepeti intotdeauna cu o simpla repornire a routerului si a telefonului.
 • Accesati Setari> Conexiuni> Wi-Fi> Avansat si asigurati-va ca comutatorul de retea inteligenta este dezactivat. Daca este deja dezactivat, incercati sa-l comutati din nou si opriti din nou.
 • Verificati Setari> Conexiuni> Wi-Fi> Avansat si asigurati-va ca mentinerea Wi-Fi activata in timpul somnului este setata intotdeauna.
 • Accesati Setari> Conexiuni> Wi-Fi> Avansat> Gestionare retele, atingeti reteaua cu probleme si apoi Uitati. Reporniti S8 si routerul, apoi setati din nou conexiunea de la zero.
 • Unii oameni raporteaza succesul dupa ce merg la Setari> Conexiuni> Locatie> Imbunatatiti exactitatea si oprirea scanarii Bluetooth.
 • Incercati sa schimbati canalul Wi-Fi prin intermediul paginii de administrare a routerului. Consultati producatorul routerului sau ISP-ul pentru instructiuni.
 • Asigurati-va ca firmware-ul routerului este actualizat si ca filtrarea MAC este dezactivata sau ca ati adaugat adresa MAC a S8-ului. Consultati producatorul routerului sau ISP-ul pentru instructiuni. Puteti gasi adresa MAC S8 listata in Setari> Conexiuni> Wi-Fi> Advanced.

Deci, se poate vedea foarte clar faptul ca si aceste smartphone-uri performante, de la un brand de top precum Samsung, se pot confrunta cu diferite probleme de functionare.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code