Ce probleme intalnim la telefoanele second hand?

Ce probleme intalnim la telefoanele second hand?
Astazi foarte multi utilizatori de telefoane mobile detin un smartphone de ultima generatie sau macar unul ceva mai vechi. Exista insa si multi utilizatori de telefoane mobile care nu isi permit achizitionarea unui astfel de model de smartphone.

Atunci acestora le ramane alternativa achizitionarii unuia second hand care bineinteles ca va fi mult mai ieftin decat unul nou. Cand vorbim despre aspectul fizic, acesta este usor de verificat. Practic va trebuie doar putina atentie.

Daca spre exemplu cei care vor sa cumpere un smartphone second hand descopera zgarieturi sau urme pe dispozitiv care nu sunt in anuntul initial, inseamna ca il pot refuza sau pot bineinteles negocia o reducere substantiala de pret.

In primul rand, cand achizitionati un smartphone second hand va trebui sa verificati si incarcatorul, acesta trebuind sa fie cel original, altfel veti avea probleme mai tarziu. De asemenea in cazul unui dispozitiv cu Android, verificati daca bateria este cea originala. Problemele cele mai multe apar la dispozitive cu o baterie de schimb.

Foarte multi dintre cei care achizitioneaza un smartphone second hand se bazeaza pe faptul ca exista numeroase oportunitati de a schimba acesoriile si piese telefoane defecte. Exista numeroase magazine online care comercializeaza asemenea accesorii si piese de smartphone-uri. Unul dintre aceste magazine online este si accesoriigsm.

Acesta comercializeaza numeroase componente pentru telefoane si smartphone-uri la preturi extrem de avantajoase. Clientii magazinului sunt extrem de multumiti de achizitiile facute, in primul rand, datorita calitatii produselor, in al doilea rand, datorita promptitudinii cu care sunt rezolvate comenzile acestora si nu in ultimul rand datorita preturilor destul de avantajoase.

Multi dintre cei care isi achizitioneaza un telefon sau smartphone second hand se bazeaza excesiv de mult pe brandul telefonului. Se merge pe ideea ca un telefon produs de o companie renumita nu se poate defecta grav niciodata. Nu este deloc buna aceasta teorie, pentru ca nu-i asa orice produs oricat de renumit ar fi el mai ales daca este un gadget se poate strica in momente cand aveti mai mare nevoie de acesta.

Un aspect deosebit de important tine de cel care va vinde dispozitivul. Unele persoane au putere foarte mare de convingere, reusind sa va faca sa ignorati anumite detalii. Va pot minti ca unele probleme se vor rezolva de la sine, spre exemplu o actualizare de la producator.

Trebuie mai intai sa va informati cu privire la produsul pe care doriti sa il achizitionati pentru a nu avea surprize mai tarziu. Exista numeroase site-uri de incredere de pe care puteti achizitiona un telefon in stare buna de functionare.

Daca de exemplu comandati telefonul prin curier, va veti asuma numeroase lucruri. In primul rand, trebuie sa verificati daca acesta porneste. In al doilea rand, trebuie sa verificati daca acesta are accesoriile promise de catre vanzator.

Exista multe situatii in care acestea lipsesc desi erau prevazute. Va trebui astfel sa apelati la accesoriigsm pentru a va comanda componentele sau accesoriile lipsa. Verificati deci cu multa atentie oferta pentru a nu regreta mai tarziu.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply