Ce probleme poate avea iPhone 6s in urma unei cazaturi?

Ce probleme poate avea iPhone 6s in urma unei cazaturi?
Persoanele care isi doresc un smartphone performant, isi pot indrepta atentia cu incredere spre dispozitivele iPhone, de la Apple. Acestea sunt telefoane de calitate superioara, care in mod evident pot face fata tuturor cerintelor.

Exista insa si situatii in care utilizatorii nu au foarte mare grija de telefoane, iar prima lor mare greseala este ca nu le echipeaza cu accesorii de protectie, cum ar fi o folie de protectie pentru ecran (din sticla), si o husa iPhone.

In urma unui impact, un model iPhone 6s ar avea nevoie doar de o eventuala inlocuire geam iPhone 6s daca ar fi protejat de acest accesoriu, pe cand in lipsa geamului de protectie pentru ecran, ar fi necesara inlocuirea display-ului. O asemenea reparatie este mult mai costisitoare.

Apoi, precizam faptul ca in urma unei cazaturi, dispozitivul iPhone 6s mai poate suferi si alte defectiuni precum palpaierea ecranului. Iata despre ce poate fi vorba in acest caz.

Cea mai buna optiune acum este sa evaluati telefonul dvs. la un centru de service autorizat. Inainte de a va aduce telefonul la reparare, va recomandam sa efectuati o copie de rezerva a datelor din telefon, apoi sa restaurati telefonul ca pe un dispozitiv nou. In acest fel, veti putea verifica mai intai daca problema de palpaire este cauzata de o eroare de software.

Inainte de a va restabili telefonul

  • Asigurati-va ca aveti cea mai recenta versiune de iTunes.
  • Utilizati iTunes pentru a crea copii de siguranta ale dispozitivului. Transferati si sincronizati orice continut suplimentar pe computer.
  • Daca utilizati versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioara, accesati Setari> iCloud si dezactivati Cautare iPhone.

Restabilirea telefonului

  • Conectati dispozitivul la computer utilizand cablul livrat impreuna cu acesta.
  • Selectati iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul cand apare in iTunes.
  • In panoul Sumar, faceti clic pe Restaurare.
  • Faceti clic din nou pe Restore pentru a confirma ca doriti sa restaurati dispozitivul la setarile din fabrica si sa stergeti toate datele si continutul. iTunes va descarca fisierul software de dispozitiv si va restaura dispozitivul.
  • Dupa ce dispozitivul este restabilit la setarile din fabrica, acesta va reporni. Cand se intampla, veti vedea ecranul de intampinare “Slide to set up”. Urmati pasii din dispozitivul de configurare a dispozitivului. Puteti sa configurati dispozitivul ca nou sau sa utilizati o copie de siguranta anterioara. Daca ati restabilit un dispozitiv iOS care are serviciu celular, acesta se va activa dupa ce ati terminat configurarea dispozitivului.

Asadar, in cazul in care ecranul dispozitivului palpaie imediat dupa ce a suferit o cazatura sau un alt fel de impact puternic, este necesar sa urmati acesti pasi. Dupa aceea, puteti merge cu telefonul in service in cazul in care dispozitivul nu se comporta corespunzator.

Specialistii in reparatii iPhone vor descoperi rapid care este cauza problemei si cu siguranta va vor aduce la cunostinta care este defectiunea reala, pretul reparatiei, etc.

Vestea mai putin placuta este aceea ca in cazul in care este necesara inlocuirea display-ului, dvs. va trebui sa suportati costul reparatiei, pentru ca certificatul de garantie nu acopera o asemenea reparatie.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code