Ce sa am in vedere cand imi cumpar un telefon inteligent?

Ce sa am in vedere cand imi cumpar un telefon inteligent?Cand esti in cautarea unui service de reparatii telefoane Bucuresti nu alegi la intamplare, ci cauti cel mai bun service. Alegerea poate fi dificila, avand in vedere faptul ca Bucurestiul este un oras mare in care ai foarte multe service-uri de reparatii telefoane Bucuresti.

Daca ai multe optiuni si nu stii pe care sa o alegi, noi iti recomandam site-ul www.servicegsm.ro, site cu ajutorul caruia vei lua legatura cu specialisti devotati si gata sa te ajute.

Tot mai multe persoane isi cumpara telefoane inteligente. Acestea sunt extrem de utile daca sunt folosite in mod intelept. Daca si tu vrei sa-ti faci o noua achizitie, in cele ce urmeaza vrem sa vorbim despre aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere cand vrei sa-ti cumperi un smartphone.

Dimensiuni

Dimensiunile telefonului sunt imposrtante pentru cei care aleg sa-si cumpere un smartphone. Unii prefera smartphone-uri foarte mari, smartphone-uri mai greu de tinut cu o singura mana, altii prefera smartphone-uri mai mici, pe care sa le tina mai usor in mana.

Performanta

Performanta unui smartphone este deosebit de importanta pentru cei care vor sa-si cumpere un telefon inteligent. Nimanui nu-i place sa se miste greu smartphone-ul, sa se blocheze sau alte lucruri in genul acesta. Cu cat functioneaza mai bine, cu atat mai de dorit.

Memorie

Si memoria telefonului este importanta. Telefoanele inteligente pot avea instalate o multime de aplicatii, care mai de care mai utile si mai placute. Daca ai o memorie foarte mica, o sa te enervezi toata ziua incercand sa mai stergi din aplicatii pentru a instala altele. Total neplacut.

Camera foto

Daca unul din motivele pentru care vrei sa-ti cumperi un smartphone este sa faci fotografii, in mod clar trebuie sa te indrepti spre un smartphone cu o camera foto puternica, astfel incat sa ai parte de o experienta placuta in privinta fotografiilor. Daca adori sa faci selfie-uri, ideal ar fi sa cauti un telefon cu o camera frontala performanta, nu un smarphone cu o camera secundara VGA.

Capacitate baterie

Marea problema a celor care sunt posesori de smartphone o reprezinta capacitatea bateriei. Cu cat bateria are o capacitate mai mare, cu atat te va tine mai mult. Din moment ce vrei un smartphone, in mod clar vrei si o baterie cat mai buna.

Sistem de operare

Sunt 3 sisteme de operare mai cunoscute si anume iOS, Android si Windows Phone. Alegerea o faci in functie de preferinte. Toate sunt diferite intre ele. Acum depinde mult de cel care-ti place tie mai mult. E un aspect ce nu trebuie trecut cu vederea.

Design

Da, si designul e important. Daca pui accent mare pe cum arata unele lucruri, in mod categoric te va interesa si designul unui telefon. Vestea buna e ca sunt o multime de modele, deci ai de unde alege.

Tine cont de informatiile de mai sus daca vrei sa faci o alegere corecta. Nu uita ca mai intai de toate conteaza ceea ce preferi tu, ceea ce iti place.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code