Ce specificatii are iPhone 6S?

Ce specificatii are iPhone 6S?
Camera a fost bine primita de multi critici ai telefonului. Cand camera inregistreaza o inregistrare video de 4K, poate utiliza rapid spatiul de stocare pe telefon. Versiunea de 16 gigabyte a telefonului era capabila sa detina doar 40 de minute de video 4K.

IPhone-urile 6S si 6S Plus au fost oferite initial in modele cu stocare interna de 16, 64 si 128 GB. In urma lansarii iPhone 7 in septembrie 2016, modelele de 16 si 64 GB au fost abandonate si inlocuite cu o noua optiune de 32 GB.  Pentru imbunatatirea performantelor de stocare, iPhone 6S utilizeaza NVM Express (NVMe), rezultand o viteza medie maxima de citire de 1.840 megabiti pe secunda.

Software-ul

IPhone-ul 6S livrat initial cu iOS 9; sistemul de operare utilizeaza hardware-ul 3D Touch pentru a permite recunoasterea unor noi gesturi si comenzi, inclusiv “peeking” la continut cu o atingere usoara si “scoaterea in vedere” prin apasarea mai tare si accesarea meniurilor contextuale cu link-uri catre cele utilizate in mod obisnuit functioneaza in aplicatii cu presiuni mai grele pe pictogramele de pe ecranul de pornire.

Functia “Retina Flash” a aplicatiei pentru aparat foto permite luminozitatea afisajului sa fie utilizata ca un blit improvizat pe imaginile realizate cu camera frontala, in timp ce “Live Photos” capteaza un videoclip scurt, alaturi de fiecare fotografie realizata. Din fericire in fiecare oras puteti gasi inlocuire display iPhone 6S daca apar accidente.

IPhone 6S suporta iOS 12, care a fost lansat pentru prima data pe 17 septembrie 2018.

Receptie

Nilay Patel de la The Verge, in 2015, a descris modelul 6S, in special modelul Plus, drept “cel mai bun telefon de pe piata” … Nu exista alte companii care sa poata lansa o caracteristica 3D Touch si sa o faca sa lucreze intr-un mod care sa sugereze crearea unor paradigme de interfata cu totul noi si fiecare producator de telefoane trebuie sa-si dea seama exact de ce camerele Apple sunt atat de consecvente incat sa poata concura cu adevarat “.

Samuel Gibbs de la The Guardian a comentat ca telefonul ” are potentialul de a fi cel mai bun smartphone mai mic de pe piata, insa durata scurta de viata a bateriei este profund frustranta ” si a descris camera ca fiind cea mai buna.  Tom Salinger de la The Registry a apreciat performanta, mentionand ca “acum folosim telefoane cu performantele PC-urilor curente”, dar a descris 3D Touch ca fiind “doar un vibrator glorificat” care nu aduce “nici un bine … inca nu stii destul ce se va intampla pana cand o veti incerca. ”

Ryan Smith si Joshua Ho de la AnandTech au acordat iPhone 6S si 6S Plus premiul pentru editori “Choice Choice”, bazat in mare parte pe performanta telefonului si pe adaugarea de touch 3D.

Vanzari

Luni, dupa weekend-ul de lansare al iPhone-ului, Apple a anuntat ca au vandut 13 milioane de modele, un numar record care depasea vanzarile de lansare ale iPhone-ului 6 in 2014.  In lunile care au urmat lansarii, Apple a inregistrat primul declin trimestrial, in trimestrul al treilea, in vanzarile iPhone, atribuit unei piete smartphone saturate in tarile cu cele mai mari vanzari ale Apple si consumatorilor din tarile in curs de dezvoltare care nu cumparau iPhone-uri.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code