Ce tip de hosting se potriveste pentru platforma WordPress?

Ce tip de hosting se potriveste pentru platforma WordPress?
In situatia in care detii un site care a fost construit pe platforma WordPress, cu siguranta trebuie sa stii ce Gazduire Enterprise ti se potriveste.

Alegerea perfecta a gazduirii web va fi influentata mereu de diversi factori, iar printre acestia amintim resursele de care are nevoie website-ul.

Este important de precizat faptul ca alegeea unui pachet de gazduire web poate sa fie diferita, astfel ca se poate alege un server dedicate, se poate opta pentru un server virtual, dar exista posibilitatea de a alege si solutia unei gazduiri shared.

Datorita faptului ca platforma WordPress este una sociabila, va putea sa functionzeze la fel de bine, indiferent de solutia de gazduire aleasa, atata timp cat aceasta detine toate resursele alocate.

Dupa cum spuneam, atunci cand vine vorba despre gazduirea web pentru un site construit pe platforma WordPress, ai posibilitatea de a opta pentru un server dedicate, iar alegerea unui asemenea server face referire la un server fizic, care va fi utilizat doar pentru site-ul tau, iar astfel nu vei mai imparti resursele cu alte site-uri.

O astfel de solutie va implica o securitate mai mare, si iti va oferi sansa de a efectua oricand orice modificare dorita. Si totusi, un astfel de server ar fi ideal pentru proiectele de mare anvergura, pentru ca necesita cunostinte minime de administrare, si este costisitor.

Cea de – a doua varianta pe care o poti avea la dispozitie atunci cand detii un site creat pe platforma WordPress, aeste un Server Virtual Privat – VPS. Aceasta este cea mai buna solutie pentru un server, clasandu-se undeva ca si calitate, intre un server dedicate si gazduirea shared.

Daca vrei sa stii cum functioneaza acest tip de server, poti sa te gandesti ca el ese precum un apartament inchiriat intr-un bloc (blocul fiind serverul), in care locuiesc mai multi vecini.

Atunci cand alegi un astfel de server vei avea de platit mai putin decat in cazul unui server dedicate.

Gazduirea shared este cea de a – treia solutie de hosting, si este varianta cea mai la indemana datorita faptului ca are cele mai reduse costuri. Referitor la acest tip de gazduire web, trebuie mentionat faptul ca este aleasa de catre cei mai multi proprietari de site-uri care WordPress, care se afla la inceput de drum.

Ei bine, este important de mentionat faptul ca solutia cea mai buna pentru gazduire web difera foarte mult de la un proiect la altul. De exemplu, in cazul blogurilor se recomanda fara doar si poate gazduirea shared, in timp ce pentru magazinele online ar fi indicate o solutie de gazduire shared, dupa care trecerea la un Server Virtual Privat – VPS ar fi ideala, odata cu cresterea nevoii de resurse suplimentare.

Asadar, din ceea ce se poate observa, poti sa iti indrepti atentia spre mai multe tipuri de gazduire atunci cand detii un site pe platforma WordPress, insa va fi indicat sa achizitionezi aceste servicii de gazduire web, doar de la o firma de top de pe piata care activeaza in acest domeniu al gazduirii web.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code