Ce trebuie sa ai in vedere cand alegi aranjamente din flori artificiale

Florile artificiale au fost privite destul de rezervat si mereu au fost alese florile naturale. Totusi, vei afla ce trebuie sa ai in vedere cand alegi aranjamente din flori artificiale.

  1. Primul pas atunci cand alegeti aranjamente din flori artificiale este intuitia. Bazati-va pe instinct, iar emotiile va vor da un impuls spre alegerea aranjamentului perfect. Forma, culoarea, texturile si modul in care sunt asezate florile va vor schimba starea, astfel veti sti exact ce trebuie sa alegeti. Pe langa culoarea, forma si textura florilor, tipul acestora transmite deseori anumite ganduri si sentimente. Spre exemplu: floarea soarelui are ca menire amintirea verii si a intregului sezon cald.
  2. Culoarea are primul impact asupra unei persoane. Aranjamentele din flori naturale sunt create astfel incat sa constituie un echilibru intre culoarea florilor si a ambalajului. Daca florile sunt de mai multe tipuri si mai multe culori, ambalajul trebuie sa fie alb, gri, roz pal, galben sau crem. In cazul aranjamentelor cu o singura culoare a florilor si un singur tip de flori cum ar fi trandafirii, ambalajul este colorat de cele mai multe ori, sau negru – pentru a scoate in evidenta culoarea florilor.
  3. Aranjamentele din flori artificiale sunt cadoul perfect pentru o persoana apropiata. Cand sunteti in pana de idei pentru o aniversare a unei persoane dragi – aranjamentele din flori naturale sunt cadoul ideal. Insa, trebuie sa alegeti aranjamente care sa se potriveasca stilului persoanei respective. Pentru un astfel de cadou este necesar si comunicarea unui mesaj. Puteti opta pentru personalizarea aranjamentului cu un cartonas ce contine un mesaj simplu si de efect.
  4. Decorarea casei cu aranjamente din flori artificiale inseamna culoare si prospetime in toata perioada anului. Datorita faptului ca florile artificiale nu se ofilesc si nu infloresc, locuinta va arata mereu ca in perioada primaverii.
  5. Aranjamentele din flori naturale vor arata foarte bine la toate evenimentele. Atat la nunta, botez sau la orice tip de eveniment, aceste aranjamente nu se deterioreaza si le puteti pastra mereu.

Inainte de a va hotari asupra unui anumit aranjament, notati-va ideile si preferintele pe o foaie de hartie si mai apoi cautati oferte. In acest fel, nu va mai fi greu sa luati o singura decizie, nu veti ajunge sa fiti nemultumit si aranjamentul va iesi exact cum v-ati imaginat.

Aranjamentele din flori artificiale au acelasi impact precum cele din flori naturale, uneori chiar mai mare. Dorinta de a pastra amintiri mereu este posibila si nici ingrijirea unor aranjamente din flori artificiale nu este foarte complicata. Florile artificiale au inceput sa fie primele pe listele mai multor persoane, ba mai mult, unii nici nu se gandesc la cele naturale.

Decorarea mobilei cu un astfel de aranjament va atrage toate privirile, inca de la intrarea in casa sau in incaperea respectiva. Florile artificiale sunt utile pentru mai multe intrebuintari, iar alegerea unor aranjamente din flori artificiale nu va da niciodata gres, chiar daca sunt privite mai rezervat decat cele naturale.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply