Ce trebuie sa stii cand faci optimizare seo?

Ce trebuie sa stii cand faci optimizare seo?
In limba romana Optimizarea SEO inseamna Optimizarea pentru Motoarele de Cautare, iar aceasta expresie provine de la expresia Search Engine Optimization, din limba engleza.

Ei bine, acum ca am stabilit ce inseamna de fapt SEO, trebuie precizat faptul ca acest proces de optimizare pentru motoarele de cautare, a luat nastere in Statele Unite ale Americii, pe la inceputul anilor 1990.

Se gasesc atat pe piata de la noi din tara, cat si pe piata din strainatate, o multime de companii care activeaza in acest domeniu, si care le propun clientilor servicii de cea mai buna calitate, insa nu toate companiile au succesul dorit.

In cazul in care detii un site sau un blog personal, si iti doresti ca acestea sa fie foarte bine optimizate pentru motoarele de cautare, fie poti sa contactezi specialistii de la o anumita companie, in vederea unei colaborari, fie poti alege sa incepi pe cont propriu aceasta munca.

Pentru a presta aceasta munca insa, ar fi bine daca ai participa la cateva cursuri de optimizare seo pentru incepatori, pentru ca doar in asa fel, vei putea acumula toate informatiile care iti pot fi de mare ajutor.

In cazul in care consideri ca nu ai nevoie sa participi la un astfel de curs, totusi ai putea primi cateva sfaturi foarte utile de la un specialist care lucreaza in domeniu, sau ai putea cauta informatii referitoare la cum se face optimizarea seo.

In continuare vei putea sa gasesti cateva trucuri care iti pot fi utile pentru a face optimizare seo, chiar daca nu ai macar putina experienta in domeniu.

Mai intai de toate ar fi indicat sa folosesti Keyword planner, pentru ca doar daca stii de la inceput ce ai de gand, si in functie de ce cuvinte si expresii iti doresti o clasare mai buna, poti avea succesul dorit. Mai pe scurt, trebuie sa ai inspiratie pentru a optimiza ceea ce se cauta.

Un alt sfat important ar fi acela de a-ti instala un instrument care sa iti fie de folos in optimizarea seo, insa aici conteaza mult si platforma pe care ai website-ul. Ca o recomandare, ai putea optimiza pentru wordpress.

Odata efectuat si acest al doilea pas, ar cam trebui sa incepi sa iti optimizezi titlurile articolelor, iar mai apoi sa iti optimizezi link-urile, iar link-ul trebuie sa fie cuvantul cheie din articol.

Cu siguranta, optimizarea metadescrierilor, optimizarea introducerii si a continutului, si nu in ultimul rand, optimizarea titlurilor si a subtitlurilor reprezinta alte etape foarte importante pe care trebuie sa le parcurgi.

Pe langa toate aceste aspecte, ar fi indicat sa optimizezi si imaginile din continut, dar si sa inserezi link-uri interne si externe, plus ca mai trebuie sa adaugi si taguri si categorii.

Ei bine, dupa cum se poate observa, atunci cand vrei sa faci optimizare seo, trebuie sa tii cont de mai multi pasi, iar cei amintiti anterior in articol sunt doar cativa dintre cei mai importanti.

Asadar, daca ai de gand sa faci optimizare seo, este neaparat sa participi la cursuri unde poti invata totul despre cum se face optimizarea seo.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code