Ce urasc cel mai mult cei care intra pe site-uri?

Ce urasc cel mai mult cei care intra pe site-uri?
Cand vrei  sa-ti deschizi un site, ai clar in vedere faptul ca acest va fi accesibil altora. Ei bine, avand in vedere acest aspect, trebuie sa faci un site de calitate.

Internetul e plin cu tot felul de site-uri, insa nu toate sunt create la acelasi nivel. Un site de calitate ascunde in spate o multime de munca. Aceasta munca nu poate fi facuta de oricine, ci trebuie facuta de oameni cu adevarat profesionisti, cum sunt cei de le IT Exclusiv.

Unii se incumeta sa fie web designeri fara a avea studii de specialitate sau o pregatire prea buna. Ei bine, daca nu te pricepi cu  adevarat, nu te incumeta la a crea chiar tu un site, doarece rezultatele nu vor fi cele dorite. Lasa-i mai bine pe cei de la IT Exclusiv sa faca asta pentru tine. Ei vor veni cu cele mai bune solutii pentru a face totul ca la carte.

Intra pe Itexclusiv.ro si vezi toate detaliile.

Cu site-urile e greu. Concurenta e mare, se cere calitate si profesionalism. Te-ai intrebat vreodata ce urasc cel mai mult utilizatorii de internet care intra pe diverse site-uri? O serie de aspecte ti le vom spune noi in cele ce urmeaza.

Continutul plictisitor

Ei bine, daca pe site-ul tau se regasesc tot felul de articole acestea trebuie sa aiba un continut foarte interesant pentru cititori. Articolele trebuie sa fie de calitate, cu un continut original si corect scris. Vizitatorii care citesc informatii de pe diverse site-uri vor ca ceea ce ei citesc sa nu ii plictiseasca. Daca nu le place, nu mai revin.

Paginile care se incarca greu

In mod categoric vizitatorii site-ului nu agreaza paginile care se incarca greu din cauza site-ului. In mod clar, in astfel de situatii nu-ti mai vine sa astepti 2 minute pana se incarca o pagina, ci mergi pe un alt site. Asa facem toti.

Reclamele in exces

Reclamele in exces din nou nu sunt pe placul vizitatorilor. Acestia nu sunt prea fericiti cand o pagina are mai mult reclame decat continut. Asadar, ai mare grija la acest aspect deosebit de important.

Crearea unor conturi pentru a putea vizita un site

Din nou un aspect de nedorit. Sunt rar intalnite site-urile care cer astfel de conturi, insa ele sunt. Nu opta in nici un caz pentru un astfel de site, daca vrei ca oamenii sa te viziteze.

Prea multe fonturi si culori

Aceste lucruri in exces nu fac altceva decat sa-i oboseasca pe vizitaorii site-urilor. Asadar, evita-le in mod categoric.

Dezordinea

Cand o anumita persoana intra pe site-ul tau, ea trebuie sa vada cu usurinta structura informatiilor de pe site. Totul trebuie odonat in asa fel incat accesul la informatii sa se faca usor, astfel incat orice utilizator sa stie in orice moment unde anume se afla pe site.

Tine cont de aceste aspecte si nu-ti dezamagi vizitatorii, mai ales daca vorbim de site-uri comerciale. De ce? Pentru ca ei iti pot deveni clienti.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code