Posts Tagged ‘Ceas’

Cum se face intretinerea ceasurilor?

Cum se face intretinerea ceasurilor?Mie imi place mult sa port si sa cumpar ceasuri dar in timp am ajuns sa stric foarte multe din cauza ca nu le pastram si foloseam corespunzator. De aceea in acest articol va prezentam cum se pastreaza o buna stare de functionare a ceasurilor de mana in special a celor mecanice.

Voi stiati ca si modul de pastrare si mai ales pozitia de pastrare a unui ceas influenteaza buna lui functionare? Daca nu stiati marturisesc ca nici noi nu stiam pana in momentul in care am inceput sa ne documentam.

Daca tineti ceasul cu cadranul in jos ceasul va functiona mai repede. Aceasta pozitie face ca frecarea sa fie cea mai mica. Veti vedea pentru o vreme viteza de functionare a ceasurilor si veti incerca mai multe posibilitati de a le aseza si veti observa ca atunci cand cadranul este orientat in sus si mecanismul de orientare in jos pot sa apara abateri de in jur de 10 secunde in fiecare zi. Din fericire aceste abateri se pot corecta si echilibra. (more…)

Cadouri potrivite pentru 8 Martie

Cadouri potrivite pentru 8 Martie
Inceputul primaverii aduce multa bucurie in sufletul tuturor. Natura iese din amorteala, oamenii se bucura de soare, dar si de cadourile date cu ocazia zilelor importante din aceasta perioada. Unii apeleaza la cadouri simple, simbolice, altii la cadouri mai scumpe, cum ar fi bijuterii sau ceasuri de lux.

Orice persoana alege mai ales in functie de buget, dar si dupa preferintele beneficiarului. Daca iti permiti financiar si vrei sa faci un cadou inedit, poti alege produse din categoria ceasurilor de lux. Cele mai frumoase ceasuri de lux le gasesti pe www.topceas.ro. (more…)