Cel mai eficient mod de a decora casa de Craciun!

Decoratul intregii case, atat in interior cat si in exterior ori chiar in curte, nu este deloc o tema usoara, astazi, aceasta actiune fiind extrem de importanta pentru intreaga familie, fiind cel mai indragit obicei de Craciun.

Asadar, iata cateva mentiuni de care este bine sa tii cont, pentru ca aceastra operatiune sa fie mult mai placuta si mai eficienta.

Incepe prin a schita pe o foaie cateva idei, despre cum ai vrea sa arate rezultatul final, lasandu-te inspirat de ce nu, de cateva fotografii si articole sugestive, astfel incat sa ai o imagine de ansamblu asupra modului si stilului in care doresti ca totul sa fie decorat, dar si o usoara idee despre cat de mare ar trebui sa fie bugetul alocat acestei operatiuni.

Este ideal sa iti poti face acest plan de decorare a casei pentru Craciun, din timp, astfel incat sa poti gasi tot ce iti trebuie si sa eviti aglomeratia din magazinele fizice.

O recomandare importanta ar fi aceea de a va apuca de strangerea si cautarea celor necesare pentru aceasta perioada, chiar cu aproape o luna inainte de Craciun.

Astfel o sa aveti timp sa colindati fara stres, magazinele, si sa analizati in liniste si site-urile comerciantilor online de decoratiuni si instalatii de Craciun, care va pot uimi cu oferte si preturi mult mai bune decat ce puteti gasi pe rafturile unui centru comercial, fizic.

Bineinteles, este foarte important sa stabilesti bugetul pe care il poti aloca pentru decorarea casei de Craciun, inainte de a te apuca de colindat toate magazinele si de a verifica ofertele online. De cele mai multe ori, vazand lucruri care iti plac si care mai se afla si la oferta sau la preturi bune, poti adauga necontenit in cos, pana cand, fara sa vrei, poti depasi cu mult suma pe care iti permiti sa o cheltui pe aceste ornamente.

Urmatorul pas pe care este recomandat sa il faci, va fi sa hotarasti cum vrei sa arate anul aceasta decorul, alegand o tema, astfel incat sa eviti sa ai nenumarate modele de decoratiuni care ti-au placut in magazin, insa odata ajunge in fata ta nu se potrivesc deloc cu cele deja detinute ori cu imaginea pe care ti-o facusei initial in cap, despre cum iti doresti sa arate totul.

Orice tema ai alege, avand in vedere ca, in mod evident, are legatura cu Craciunul, si de data aceasta, culoarea vedeta a intregului ansamblu de decor, va ramane rosul.

Acesta se va potrivi intotdeauna in orice combinatie, fie ca este amestecat cu alb, auriu sau argintiu, dar si cu nuante mai speciale si mai puternice de albastru intens sau verde, este imposibil sa nu ,,strigeā€ Craciun, oricum ti-ai propune sa il mixezi.

Un stil de amenajare clasic, de Craciun, va includ intotdeauna motive decorative tarditionale precum fulgii de nea, sania cu Mos Craciun si renul, toate in jurul culorilor de alb si rosu. Acestea se vor combina perfect cu lemnul coniferelor si cu elementele luminoase precum lumanarile.

In mod cert, printre elementele decorative nelipsite din perioada de Craciun se numara si bradul vesnic verde, asezat strategic in coltul unei camere, usile care ne intampine cu coronite de Craciun, si jocurile de lumina feerice date de instalatiile luminoase cat mai spectaculoase.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code