Cele mai bune aplicatii Android pentru comunicare

Cele mai bune aplicatii Android pentru comunicare Dispozitivele noastre Android au acces la mai mult de un milion de aplicatii prin Play Store, practic orice aplicatie pe care ne-o imaginam este deja disponibila pentru descarcare in magazinul lor.

Daca folosesti intens telefonul accidentele pot aparea usor, drept pentru care iti recomandam sa intrii daca ai probleme pe inlocuire display iPhone 11.

In ciuda acestui catalog mare de aplicatii pe care Google Play ni le ofera in cele din urma, majoritatea utilizatorilor ajung sa foloseasca in telefoanele mobile si tablete aceleasi aplicatii, care in toti acesti ani au devenit esentiale, in cele mai bune aplicatii din categoria lor. Iata cateva dintre ele:

Comunicare

WhatsApp

Nu exista nici o indoiala ca aplicatia regina a mesageriei instant este WhatsApp, a inlocuit complet SMS-urile si este deja in mod implicit aplicatia stea pentru a comunica cu contactele din calendar.

Facebook Messenger

Daca utilizati reteaua sociala Facebook, atunci va trebui sa aveti instalata aplicatia Facebook Messenger sau Facebook Messenger Lite pentru a putea comunica cu prietenii.

Gmail

Gmail este in mod implicit cea mai buna aplicatie pentru a gestiona e-mailul nostru, cu cutia postala inteligenta care ne organizeaza e-mailul pe categorii si ne permite sa sincronizam conturile serviciilor terte, cum ar fi Outlook sau Yahoo.

Browsere

Chrome

Avand un browser web pe dispozitivul nostru Android este o necesitate, iar cel mai bun pentru aceasta este Google Chrome, care de obicei vine din fabrica pe majoritatea dispozitivelor Android.

Firefox

Daca Chrome nu ne convinge, avem mai multe alternative, cum ar fi Firefox de la Fundatia Mozilla, care ne ofera un browser open source plin de suplimente pentru a-si extinde functionalitatile.

Harti si navigare

Google Maps

Cea mai buna aplicatie de harti si navigare este Google Maps. Actualizeaza hartile si baza de date zilnic, este complet gratuit si este deja instalat pe mobilul sau tableta Android.

Waze

Daca conduceti multe ore in fiecare zi, atunci este posibil ca browserul sa fie Waze, care ofera mai multe informatii despre starea traficului si va permite sa va alaturati comunitatii sale mari de utilizatori, astfel incat sa puteti informa restul soferilor despre trafic, lucrari sau accidente pe care le intalniti pe drum.

Social

Instagram

Instagram este reteaua sociala a momentului, cea pe care o captureaza mai multi utilizatori tineri, iar pentru a utiliza aceasta retea sociala 100% este esential sa instalati aplicatia sa oficiala.

Twitter

Daca sunteti un utilizator foarte activ al serviciului de microblogging Twitter, atunci aplicatia sa oficiala este esentiala pentru a stoarce toate functiile sale.

Facebook

Si acelasi lucru pentru Facebook, daca sunteti un utilizator foarte activ al acestei retele sociale, cel mai bine este sa aveti instalata aplicatia oficiala sau versiunea Lite.

Divertisment

YouTube

Aplicatia YouTube ne permite sa accesam milioanele de videoclipuri pe care YouTuberii si utilizatorii le-au incarcat pe celebrul portal video. Veti putea sa va abonati la canalele lor si sa descoperiti cele mai recente tendinte.

Netflix

Netflix este unul dintre cele mai bune servicii pe care le avem in prezent pentru a viziona seriale, filme si documentare in streaming si, datorita aplicatiei sale oficiale, putem descarca continutul pentru a le viziona offline oriunde.

Cu atatea aplicatii disponibile gratuit, cine are timp de plictiseala?

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply