Cele mai bune practici in optimizarea seo

Cele mai bune practici in optimizarea seo

Un site care se respecta are nevoie de optimizare SEO pentru a ajunge in topul cautarilor generate de motoarele de cautare. Dar, ca sa ajungi cu site-ul tau undeva in varful clasamentului, trebuie sa apelezi la specialistii in optimizare SEO. Astfel de specialisti gasesti, insa unii sunt profesionisti doar cu numele.

Daca vrei sa apelezi la o firma care sa se ocupe de o optimizare a site-ului tau, apeleaza la Danbradu.com.

Sunt o multime de aspecte pe care trebuie sa le ai in evidenta cand vine vorba de optimizarea site-ului tau. Iata ce sa ai in vedere ca aceasta sa functioneze cu adevarat:

Descrie cu precizie continutul site-ului

Numele domeniului pe care il alegi trebuie sa aiba legatura cu ceea ce tu ai pe site. Nu sunt indicate numele care nu au legatura cu ceea ce contine site-ul sau numele vagi, care nu-ti ofera nici o idee despre ce ar putea fi vorba.

Creaza o eticheta unica pentru fiecare pagina

Sa creezi o eticheta de titlu unica pentru fiecare pagina poate fi de folos cand vine vorba de diferentierea paginilor pe motoarele de cautare.

Creaza titluri scurte, dar care sa descrie ceea ce ai de spus

Google-ul nu afiseaza tot titlul, daca acesta este prea lung. Asadar, indicat este sa folosesti titluri scurte si descriptive.

Fa o descriere a site-ului care sa aiba legatura cu continutul

Nu sunt agreate de catre publicul tinta descrierile de site generice. Trebuie ca descrierea sa fie facuta in concordanta cu site-ul pe care il ai, in concordanta cu intreg continutul.

Creaza o structura de director simpla

Vizitatorii care iti viziteaza site-ul trebuie sa gaseasca rapid ceea ce ii intereseaza si sa stie mereu in care loc al site-ului se afla. Cu cat mai accesibil, cu atat mai bine.

Creaza o pagina 404 folositoare

Eroarea 404 este una dintre erorile cel mai des intalnite. Ea arata faptul ca o anumita pagina nu mai exista. Ei bine, daca ai sters o anumita pagina, personalizeaza pagina care va indica eroarea 404, astfel incat utilizatorii sa poata ajunge inapoi la site cu usurinta. Astfel le imbunatatesti experienta pe site si nu vor fi foarte deranjati de aceasta eroare atat de des intalnita.

Scrie un text usor de citit

Cand publici anumite texte pe pagina ta, scrie-le in asa fel incat ele sa fie usor de citit si de urmarit. Degeaba scrii un continut de calitate, daca acesta are 1500 de cuvinte si arata ca un eseu. Totul trebuie sa poata fi citit si urmarit rapid.

Publica un continut unic

Vizitatorii taxeaza continutul care nu e unic. Ei vor sa citeasca ceva nou, ceva scris altfel, nu ceea ce gasesc pe alte 10 site-uri. Asadar, tine cont de acest aspect si da o mare importanta continutului unic.

Acestea sunt doar cateva aspecte considerate extrem de importante, insa mai sunt si multe altele. Sunt o multime de detalii pe care trebuie sa le iei in calcul, fapt pentru care e esential sa apelezi la profesionisti. Nu uita, ceea ce ai nevoie e http://danbradu.com/optimizare-seo-articole/.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code