Cele mai bune sfaturi pentru amenajarea unui dining room

Cele mai bune sfaturi pentru amenajarea unui dining room
In mod evident, in cazul in care bucataria apartamentului dvs. nu este uan foarte spatioasa, veti dori sa aveti un loc in care, sa puteti lua masa alaturi de toti membrii familiei. Ei bine, in aceste conditii, ar trebui sa luati in considerare ideea de a amenaja un dining room, sau mai pe intelesul tuturor, o zona special amenajata pentru a lua masa.

In randurile urmatoare vom aborda acest subiect, si va vom prezenta cateva sfaturi utile, care va vor fi de folos pentru a alege mobila moderna pentru dining, astfel incat dining room-ul dvs. sa fie unul asa cum va doriti.

  1. Alegeti stilul de amenajare care vi se potriveste

Fireste, nu este pentru prima data cand auziti acest sfat. Este deosebit de important sa alegeti obiectele de mobilier pentru dining, in functie de preferinte, si de ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Daca intreaga locuinta este amenajata in stilul clasic, in mod evident nu veti amenaja dining room-ul in stil contemporan. Aceasta incapere este neaparat sa fie amenajata in acelasi stil cu restul incaperii.

Daca insa, aveti mobila moderna pentru dining, si diferite accesorii moderne specifice acestei zone, in mod evident nu veti dori ca aceasta incapere sa fie amenajata in stil clasic.

  1. Alegeti obiectele de mobilier potrivite

Imediat dupa ce v-ati decis in ceea ce priveste alegerea stilului de amenajare a incaperii care vi se potriveste, va trebui sa va ganditi la obiectele de mobilier pentru dining, care vi se potrivesc cel mai bine.

Mai intai de toate, va trebui sa va indreptati atentia spre o masa, care este piesa de rezistenta dintr-o astfel de incapere. Tineti cont de spatiul de care dispuneti pentru a alege masa. Aceasta poate fi micuta, astfel incat sa incapa la masa doar 2-3-4 persoane. Puteti insa sa optati si pentru o masa de dining mare, la care sa poata la masa in jur de 10-12 persoane.

In cazul in care este necesar sa alegeti o masa pentru sala de dining, la care sa se poata aseza un numar mai mare de persoane (10-12) dupa cum spuneam, atunci cel mai probabil veti opta pentru o masa extensibila.

O masa extensibila este foarte utila intr-un dining roomd si nu numai, dat fiind faptul ca aceasta se poate extinde ori de cate ori este nevoie. In cazul in care aveti foarte des musafiri, cu siguranta o astfele de masa vi se va potrivi cel mai bine.

  1. Puneti pret pe calitate

Este deosebit de important ca in momentul in care va aflati in cautarea obiectelor de mobilier pentru dining, sa puneti pret pe calitatea acestora. Ofertele sunt multe in clipa de fata, insa nimic nu se compara cu lemnul masiv atunci cand vine vorba despre calitatea si rezistenta materialului.

In plus, obiectele de mobilier din lemn masiv, se potrivesc in diferite stiluri de amenajare a locuintei, deci nu veti da gres cu ele.

Acestea sunt asadar 3 dintre cele mai importante detalii legate de alegerea obiectelor de mobilier pentru amenajarea spatiului de dining.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply