Cele mai bune utilitare pentru spionaj online al concurentei

Cele mai bune utilitare pentru spionaj online al concurentei
Exista mai multe utilitare pentru spionarea concurentei in mediul online si unul dintre cele mai bune este AdSector. Va recomandam sa incercati sa faceti totul perfect in campanii si sa va folositi pentru asta de utilitarele existente. Eu am gasit AdSector group buy un pachet super fain in care mi-am facut abonament la numeroase utilitare pentru SEO printre care si AdSector pe care il recomand acum. Folosind filtrele sale puteti obtine cat mai exact aveti nevoie pentru a vedea ce fac concurentii dumneavoastra.

Exista o serie de modalitati prin care afacerile, afiliatii si proprietarii de magazine de comert electronic pot utiliza AdSector pentru a-si cauta rivalii. AdSector ofera utilizatorilor exemple cu privire la modul de cautare folosind instrumentul lor.

Intreprinderile pot incerca sa caute numele concurentului lor ca agent de publicitate. Ele pot cauta numele concurentului in URL-uri.

Intreprinderile / agentiile pot cauta comentarii pentru numele concurentului lor sau pentru propriul nume de companie pentru a vedea unde a fost mentionat.

Puteti cauta in functie de orice retea afiliata si tara pentru a vedea ce este anuntat in geo-ul pe care-l vizati

Puteti cauta cuvinte cheie in comentariu si sortati comentariile dupa reactiile utilizatorilor. De exemplu, ei pot cauta reactii  sad, laugh sau angry in comentarii.

Puteti cauta magazinul Shopify si multe alte platforme de comert electronic. De asemenea, puteti cauta magazine care vizeaza anumite segmente de public.

Daca aveti un magazin de comert electronic, puteti efectua si cautari avansate. De exemplu, puteti cauta anunturi care au un numar limitat anunturi si nu au fost vazute in ultima saptamana daca doriti sa gasiti “anunturi in crestere”.

Lupta primara pe care afiliatul o are cu o multime de instrumente de spionaj Facebook este ca acestea nu par sa filtreze  anunturile relevante afiliate, deoarece instrumentele sunt adesea aglomerate cu anunturi de la marci mari si agentii care nu sunt pur si simplu interesante.

O caracteristica interesanta a AdSector este ca va permite sa cautati in functie de comentariile utilizatorilor. Aceasta este o caracteristica unica pe care nu am vazut-o in niciunul dintre instrumentele de spionaj anterioare Facebook. Folosit corect, acest lucru poate fi foarte puternic.

De exemplu, in calitate de afiliat la Casino, care cauta noi unghiuri unice, stiti ca comentatorii Facebook nemultumiti comenteaza adesea “inselatorie” sau “cazino X e prost” pe postarile de pe Facebook. Acest lucru se intampla si poate fi folosit pentru a gasi cele mai bune anunturi de afiliere.

Una dintre cele mai mari oferte de afiliere din Canada este in prezent condusa de Grand Mondiale. Cautand acest lucru cu filtrul “Comentariu” din AdSector, am dat peste o multime de unghiuri noi:

Dupa ce va restrangeti cautarea, toate rezultatele cautarii sunt prezentate sub filtre. Daca faceti clic pe un rezultat, puteti vedea o cantitate de date utile, cum ar fi varsta vizata, sexul si locatiile in care se difuzeaza anuntul. De asemenea, veti putea vedea cand a fost creat anuntul si data la care a fost vazut ultima data, cat de multe placeri si comentarii a primit.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code