Cele mai inspirate cadouri din 2015!

Cele mai inspirate cadouri din 2015!Perioada sarbatorilor de iarna se apropie, iar cursa contra cronometru pentru cadourile de Craciun este mai aproape decat crezi.

Pe de alta parte, nici cadourile de zi cu zi, pentru prietena cea mai buna, pentru cineva din familie sau pentru un coleg de la job, nu sunt usor de gasit. Exista atat de multe produse pe piata incat, uneori, iti este foarte greu sa te hotarasti ce a fi mai potrivit.

Tocmai pentru ca vrem sa te ajutam, sa te ghidam in acest demers de a cumpara cadouri oamenilor care conteaza in viata ta, am incercat sa facem o lista cu 10 idei de cadouri pentru 2015. Sunt inspirate sau nu! Iti sunt utile sau nu!

Ramane de vazut la momentul potrivit!

1. Un ceas de firma. Fie ca vorbim despre o doamna sau despre un domn, un ceas de firma cred ca prinde bine oricui. Nu cred ca exista om care sa nu aiba nevoie de un astfel de reper cel putin de cateva ori pe zi. Asadar, ia in calcul serios aceasta varianta.

2. Bilete la concertul mult visat. Daca stii ca sarbatoritul si-ar dori sa-l vada pe artistul X pe scena sau pe artistul Y, fa tot posibilul sa-I faci rost de bilete. Daca te organizezi din timp, reusesti sa-ti duci planul la bun sfarsit, chiar daca asta implica o vizita in afara tarii pentru cel care primeste cadoul. Imagineaza-ti ca ar fi si mai frumos: cadou doi, intr-unul.

3. Si, pentru ca tot a venit vorba despre excursii, acestea pot fi, ele, cadouri in sine. Asadar, apuca-te de research, vezi ce loc ar vrea sa viziteze sarbatoritul si cumpara-i un sejur acolo. Situatie valabila ca la punctul de mai sus. Daca te organizezi din timp, cu siguranta ca nu-ti va produce o destabilizare a bugetului personal.

4. Accesorii iPhone, spre exemplu, daca cel care va primi acest cadou este posesorul unui astfel de telefon. Daca nu, alegele pe cele care i se potrivesc, dar te asigur ca si aceasta optiune este de luat in calcul. Pana la urma, telefonul mobil a devenit un accesoriu pentru noi si, sunt covinsa, ca i-ar placea sa aiba mai multe huse ca sa se asorteze, spre exemplu!

5. Un abonamentul la o sala de fitness. Iata o alta idee in ton cu lucrurile care se intampla in viata noastra cea de toate zilele. Un astfel de dar poate fi chiar foarte apreciat de cel care-l va primi, iar tu te vei asigura nu numai ca ai facut un om fericit, ci ca ai si contribuit la sanatatea lui.

6. Un card de cumparaturi cu un anumit buget pe el. Din ce in ce mai multe magazine au scos pe piata aceasta gaselnita. Pui un anumit buget pe acel card, iar cel care-l primeste se duce in magazinul respectiv si isi cumpara cele necesare. Aceasta este varianta care te scapa de eventualele schimburi sau neplaceri din cauza faptului ca nu ai reusit sa-l cumperi masura potrivita sau lucrul care sa fie pe gustul lui.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code