Cele mai neplacute situatii care pot avea loc atunci cand cumperi online

Cele mai neplacute situatii care pot avea loc atunci cand cumperi online

Un pret magazin online bun nu inseamna un pret mic, ci un pret care sa reflecte si calitate. In spatele unor preturi mici, de multe ori se pot ascunde servicii de calitate reprosabila. Asadar, nu uita ca ceea ce cauti cand te intereseaza un pret magazin online nu e un pret mic, ci unul convenabil in raport cu serviciile oferite.

Daca vrei sa vezi o lista de astfel de preturi, intra pe www.itexclusiv.ro si vezi ce preturi practica cei de la IT Exclusiv. Daca preturile ti se par bune, apeleaza cu incredere, deoarece serviciile oferite sunt de calitate.

Adesea, cei care creaza site-uri web sunt solicitati pentru a crea magazine online. Ei se ocupa de crearea site-ului, insa nu au absolut nici o legatura cu ceea ce se intampla pe site legat de comercializarea produselor. Deseori, cei care cumpara online, intampina o serie de situatii total neplacute. Pe o parte dintre acestea le vom aminti in cele ce urmeaza.

Dai banii, nu primesti produsele

Multi cumparatori care achizitioneaza online tot felul de produse au pierdut banii pe care i-au dat pentru anumite produse deoarece acestea nu au mai ajuns la ei. De ce? Pentru ca unele site-uri nu ofera respect pentru clienti. Inainte de a cumpara online, informeaza-te bine in legatura cu site-ul respectiv. Daca nu-ti inspira incredere, renunta la a cumpara de pe el.

Produsele nu arata in realitate cum arata pe site

Acest lucru se intampla adesea. De ce? Pentru ca vanzatorii au grija ca fotografiile publicate pe site sa fie facute astfel incat sa nu rezisti tentatiei de a cumpara un anumit produs. Impactul vizual e foarte important pentru cumparatori.

Pentru a evita astfel de situatii, citeste cu atentie informatiile legate de produsul respectiv, informatiile legate de dimensiunile pe care le are respectivul produs, pentru a nu te trezi cu surprize neplacute. Bineinteles sunt si situatii in care pe site sunt trecute anumite dimensiuni, iar in realitate sunt altele.

Platesti un produs, primesti altul

Nu putini din cumparatorii online au patit situatii neplacute in care au comandat un produs si au primit altul. E total neplacut sa comanzi de exemplu o pereche de adidasi de la o firma cunoscuta si sa primesti o pereche de la o firma fantoma, sau sa comanzi o pereche de sandale barbatesti si sa primesti o rochie. Uneori, aceste lucruri se pot intampla din greseala, alteori insa sunt facute din cunostinta de cauza.

Aceste situatii se intampla din pacate des, deoarece tot mai multi isi deschid un magazin online. Tu, ca si client e important sa te informezi in mod clar de drepturile pe care le ai si de cum poti fi despagubit in astfel de situatii. Trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a sesiza astfel de fapte, astfel incat sa nu li se intampla si altora ceea ce ti s-a intamplat si tie.

Daca esti comerciant si obisnuiesti sa folosesti astfel de practici, tine cont de proverbul: „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!”. Si nu uita, oricand poti raspunde pentru faptele tale. Respecta-ti clientii si totul va fi bine.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code