Cele mai utile aplicatii pentru vacanta

Cele mai utile aplicatii pentru vacantaPentru a te bucura de un iPhone 5, nu trebuie sa tii cont doar de partea de interior, de aplicatiile si functiile pe care le folosesti, ci si de partea de exterior, pe care o poti pastra intacta utilizand cu incredere huse iPhone 5.

Huse iPhone 5 poti cumpara din multe locuri, insa cele mai ieftine si bune sunt pe www.accesoriigsm.ro. Intra chiar acum si vezi modelele disponibile.

Telefoanele inteligente nu sunt cumparate doar pentru a vorbi la el, ci si pentru a te bucura de alte facilitati pe care le poti avea datorita posibilitatii de a-ti descarca tot felul de aplicatii. Printre aplicatiile des cautate se numara si cele pentru vacanta. Oamenii iubesc sa calatoreasca, sa mearga in tot felul de vacante, fapt pentru care aplicatiile care urmeaza sunt extrem de utile.

•    AroundMe. Cand te afli intr-o tara straina, sau chiar un oras strain, de multe ori ai nevoie sa gasesti o anumita locatie. Nu una anume, ci una dintr-o anumita categorie, cum ar fi o farmacie, un bar sau alte locatii. Cu ajutorul acestei aplicatii gasesti usor ceea ce ai nevoie. Ea poate fi descarcata gratuit, insa folosirea ei necesita acces la internet.

•    Ro Taxi. Aceasta aplicatie te ajuta sa gasesti cu usurita o companie de taxi din Romania, indiferent de orasul in care te afli. Nu trebuie sa fie neaparat un oras mare, deoarece baza de date cuprinde si numerele de telefon ale taxiurilor din orasele mai mici. Un mare avantaj al acestei aplicatii il constituie faptul ca nu ai nevoie de internet pentru a o utiliza.

•    Booking.com. Cu aceasta aplicatie gasesti loc de cazare oriunde te-ai afla. Vei gasi loc de cazare in peste 220.000 de hoteluri din aproximativ 169 de tari. Aplicatia poate fi folosita cu usurinta atat de pe telefoanele cu sistem de operare Android, cat si pe cele cu iOS.

•    GlobeConver Free. Nu in toate tarile unitatile de masura sunt aceleasi. Daca ajungi in tari ca America sau Anglia ai mari sanse sa te incurci in a converti tot felul de unitati de masura. Aceasta aplicatie iti vine in ajutor si te ajuta sa faci cu usurinta conversiile necesare.

•    Google Translate. Aceasta aplicatie probabil iti suna cunoscuta. Serviciul Google Translate este folosit de foarte multe ori si de pe PC. Cand pleci intr-o tara straina si nu cunosti bine limba, aceasta aplicatie este mai mult decat utila. Te poti bucura de traduceri facute in aproximativ 65 de limbi. Problema ar consta in faptul ca ai nevoie de o conexiune la internet. Aplicatia este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS.

De asemenea, nu uita ca sunt tot felul de aplicatii care te ajuta cu usurinta sa gasesti atractiile turistice dintr-o anumita zona, sau alte lucruri care te intereseaza.

Profita de vacantele pe care le ai si lasa aplicatiile sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri cand vine vorba de a cina la un local, de a te caza la un anumit hotel, de a alege o anumita farmacie sau de a-ti gasi cel mai ieftin bilet de avion.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply