Posts Tagged ‘celulita’

Generalitati despre celulita

Generalitati despre celulitaCelulita este fara doar si poate una dintre marile probleme cu care se confrunta femeile, iar foarte multe doamne si domnisoare se simt atat de stanjenite de faptul ca au celulita, incat vara nici macar nu poarta rochii scurte sau fuste.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre celulita, pentru a vedea cum apare si cum poate fi eliminata.

In primul rand trebuie precizat faptul ca femeile care au un metabolism lenes sunt predispuse sa se confrunte mai devreme sau mai tarziu cu celulita. Apoi, conteaza foarte mult si activitatea, iar aici trebuie precizat faptul ca femeile care nu fac exercitii fizice, de regula se confrunta cu aparitia celulitei. (more…)

La ce ajuta tratamentul cu aparatul de radiofrecventa?

La ce ajuta tratamentul cu aparatul de radiofrecventa?
Cu totii cunoastem faptul ca una dintre cele mai mari probleme ale femeilor poarta denumirea de “celulita”, iar toate femeile isi doresc sa elimine cat mai rapid aceasta problema.

In acest sens, fiecare doamna sau domnisoara cauta sa gaseasca o multime de solutii eficiente impotriva celulitei. Unele femei aleg sa faca sport, altele urmeaza diferite regimuri alimentare, in timp ce alte femei urmeaza fel si fel de trucuri.

Ei bine, femeile care nu au rezultatele dorite in urma exercitiilor fizice sau in urma unor alte trucuri pe care le urmeaza, cu siguranta se gandesc sa urmeze diferite tratamente de remodelare corporala. (more…)

Cum se face tratamentul cu lipolaser?

Cum se face tratamentul cu lipolaser?
Cu siguranta pentru femei este destul de neplacut sa vada in fiecare zi ca au celulita, colacei sau straturi de grasime nedorita, si ca oricate tratamente si exercitii fizice ar incerca, celulita, grasimea si colaceii raman acolo.

Din fericire insa pentru femeile care se confrunta cu astfel de probleme, se pare ca din ce in ce mai multe saloane si clinici de infrumusetare vand lipolaser. (more…)