Cine se poate imprumuta de la casele de amanet?

Cine se poate imprumuta de la casele de amanet?
A avea probleme de ordin financiar in zilele noastre nu mai este o supriza foarte mare, pentru ca sunt o multime de persoane care se confrunta in viata de zi cu zi cu astfel de probleme.

Pentru a-si rezolva problemele de acest gen, toti cei care au nevoie rapida de bani, vor cauta solutii foarte avantajoase, si surse foarte profitabile de imprumut.

O astfel de sursa de imprumut pentru persoanele care au nevoie rapida de bani, ar fi o casa de amanet aur, care vor putea sa isi amaneteze bijuteriile din aur pentru a face rost rapid de bani.

Cei care detin un inel din aur, o bratara din aur, un lantisor din aur, sau orice alte bijuterii din aur, pot sa se imprumute oricand de la o casa de amanet, iar ca si garantie, pot oferi aceste bijuterii din aur.

Trebuie mentionat faptul ca nu doar bijuteriile sunt pe placul caselor de amanet, astfel ca acestea accepta drept garantii si telefoanele mobile, sau laptopurile, tabletele, sau orice alteĀ  dispozitive electronice.

Ei bine, la aceste case de amanet, pot sa apeleze de exemplu toti tinerii care au nevoie de bani pentru a pleca intr-o excursie. Sunt o multime de tineri care ar vrea sa plece intr-o excursie cu prietenii, insa care din diferite motive si-au cheltuit toti banii.

Sunt insa si persoane care au nevoie de bani, datorita faptului ca trebuie sa isi plateasca tratamentele, asa ca din acest motiv aleg sa se imprumute de la casele de amanet pentru a face rost cat mai rapid de banii necesari tratamentelor.

Deasemenea, la casele de amanet pot sa apeleze si persoanele care au o situatie financiara foarte dificila, si carora nu le ajung banii de la un salariul la altul pentru a se intretine.

Asadar, la o casa de amanet, pot sa apeleze o multime de persoane, care au nevoie urgenta de bani, iar in momentul in care vor gira cu bijuterii sau cu alte dispozitive electronice, vor primii banii doriti.

Ei bine, un alt amanunt foarte important, este acela ca pentru ca o persoana sa poata obtine un imprumut de la o casa de amanet, trebuie sa aiba cel putin varsta de 18 ani, si trebuie deasemenea sa prezinte cartea de identitate.

Indiferent de motivul pentru care au clientii caselor de amanet nevoie de bani, si indiferent de suma de bani pe care acestia o solicita, si totodata, indiferent de bunurile girate, intre casa de amanet si client se va incheia un contract de amanet.

Acest contract de amanet va avea o durata de valabilitate cuprinsa intre 5 si 30 de zile, timp in care clientul este obligat sa isi achite datoria catre casa de amanet, si sa isi ridice bunul.

In cazul in care clientul isi permite, poate sa isi achite mai repede datoria, iar in cazul in care acesta nu isi permite sa adune banii necesari pentru a-si plati datoria in maxim 30 de zile, poate solicita extinderea duratei contractului, pentru a nu-si pierde bunurile amanetate.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply