Posts Tagged ‘cladiri’

Care sunt elementele unei cladiri?

Care sunt elementele unei cladiri?Domeniul constructiilor este un domeniu vast, care presupune multa munca si multa responsabilitate. Daca lucrezi in acest domeniu, trebuie sa fii cat mai informat. Daca te intereseaza domeniul constructiilor, afla ca nu se construieste dupa ureche, ci trebuie sa stii exact ce ai de facut. Una e sa fii un simplu muncitor care matura pe santier sau care da la mana materialele necesare si alta e sa fii un profesionist care lucreaza intr-o firma de constructii care ofera cele mai bune servicii, asa cum e Avangart, de exemplu.

Cand vrei sa construiesti o casa, trebuie sa fii foarte informat. Trebuie totodata sa stii inca de la inceput ce anume iti doresti. Te gandesti la case structura metalica, sau la case pe structura de lemn sau beton? Vrei o casa cu etaj, sau o casa doar cu parter? Astfel de alegeri pot face diferenta, fapt pentru care trebuie sa gandesti totul cu grija.

In cazul in care nu te pricepi si nu stii ce diferenta ar putea fi intre case structura de lemn si case cu un alt tip de structura, daca nu stii ce presupune ridicarea unei case, daca nu ai lucrat niciodata in constructii si nici nu vrei sa faci acest lucru, apeleaza la cei de la Avangart. Ei stiu exact ce au de facut si te indruma in asa fel incat sa iei decizia cea mai buna. Lasa lucrarea pe mana lor si in final vei avea doar motive de bucurie. (more…)

Cine se ocupa de consolidari in constructii?

Cine se ocupa de consolidari in constructii?Uneori casele in care locuim pot intampina oarece probleme, si in acest sens putem simti nevoia de a interveni la timp astfel incat problemele sa poata fi remediate.

Totusi in functie de necesitatile din teren, o parte din lucrari pot fi executate in regie proprie in vreme ce altele pot necesita o firma de constructii specializata care sa faca aceste lucruri. Acest lucru nu trebuie neglijat. Vechimea si nesiguranta unei constructii pot deveni arme cu adevarat periculoase, chiar si pentru cei mai bine pregatiti dintre noi.

Constructiile vechi in general sunt cele care au cel mai des nevoie de consolidari. Cladirile istorice de asemenea. In acest sens, o firma de constructii va sti mult mai bine ce anume este de facut si va interveni mult mai repede si mai concret pentru remedierea anumitor probleme. (more…)