Posts Tagged ‘colinde’

Cum sa-ti decorezi camera de Craciun?

Cum sa-ti decorezi camera de Craciun?Iubesti Craciunul? Esti interesat sa-ti amenajezi camera special pentru aceasta sarbatoare? Atunci, acest articol este perfect pentru tine! In randurile de mai jos, vei gasi cateva idei pentru decorarea si ornamentarea camerei de Craciun.

Pune muzica cu tematica de Craciun sau colinde, pentru a intra in spiritul sarbatorii. Exista si cantareti celebrii care au cateva piese de gen cum ar fi Elvis Presley sau Eartha Kitt, dar poti pune orice gen doresti.

Daca iti doresti cu adevarat sa-ti transformi camera intr-un puternic emitator de “christmas feeling”, seteaza-ti un screensaver pe tv sau calculator, ce reprezinta un foc in semineu. (more…)

Cele mai interesante cadouri pentru adolescente

Cele mai interesante cadouri pentru adolescenteLuna decembrie este, de departe, cea mai frumoasa luna din an, deoarece avem parte de zapada, cadouri de Craciun, colinde, zambete si multa bucurie. Decembrie este luna in care culoarea rosie primeaza si in care goana dupa cadourile de Craciun devine aproape o obisnuinta.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cele mai interesante cadouri ce pot fi facute unei adolescente.

Probabil cel mai bun mod de a descoperi ce ar putea reprezenta un cadou bun pentru o adolescenta este acela de a o intreba ce si-ar dori, ca mai apoi sa ne asiguram ca si parintii sunt de acord. O tanara ar putea fi foarte interesata de machiaj sau anumite articole vestimentare cu care, de exemplu, parintii ei nu ar fi de acord. (more…)