Posts Tagged ‘combustibil’

Cum se alege un generator?

Cum se alege un generator?Cumpararea unor generatoare electrice ar trebui sa fie o actiune foarte bine documentata. In final aceste aparate presupun, tinand cont de dimensiune dar si de capacitate preturi semnificative.

De aceea atunci cand va analizati oferta pentru a lua decizii de cumparare clientii ar trebui sa fie la curent cu toate aspectele legate de aceasta achizitie si pe care le implica un generator, in asa fel incat aparatul sa fie perfect adaptat nevoilor sale specifice dar si bugetului pe care il aveti disponibil.

La generatoarele electrice nu se poate aplica principiul comercial universal unde aflam ca un pret mare e o garantie pentru calitate. In cazul acesta caracteristicile pe care le are aparatul si care se potrivesc cu situatia in care acesta va fi utilziat sunt un element de calitate. (more…)

Razboiul hibrizilor – Peugeot 208 FE vs. Toyota Yaris-R

Razboiul hibrizilor - Peugeot 208 FE vs. Toyota Yaris-RPe langa necesitatatea echiparii autovehiculelor corespunzator sezonului rece, cu cauciucuri iarna speciale, potrivite jantelor masinii noastre, ultimele luni ale acestui an au inceput sa aduca cu ele tot mai multe noutati in domeniul auto.

Daca in prima jumatate a anului ne-am putut desfata cu o serie de evenimente si prezentari automobilistice de genul salonului auto de la Geneva sau de tipul celuiĀ  de la Shanghai, ei bine ultima decada aduce cu ea opulenta salonului auto de la Frankfurt.

Pe langa fetele absolut superbe ce au imbunatatit imaginea salonului, conceptele prezentate la aceasta expozitie au facut deliciul privitorilor care, in mod inevitabil si-au imaginat minunatiile pe patru roti transpuse pe trasee dintre cele mai dificile, ulterior echiparii corespunzatoare cu cauciucuri iarna, potrivite sezonului rece. (more…)