Confortul unui apartament modern si spatios

Confortul unui apartament modern si spatiosCu totii ne dorim de la viata lucruri comunenormale: sanatate, familie, cariera, o locuinta frumoasa si o masina, transpunerea conceptului de “vis american” dar adaptat la realitatea romaneasca.

Este posibil si chiar tangibil visul de a avea mai mult decat “un acoperis deasupra capului”, daca alegi sa locuiesti intr-un apartament nou cu 4 camere in Greenfield, cartierul cu apartamente spatioase si “bine facute”, din inima padurii Baneasa.

Un apartament in Greenfield inseamna totul: sanatate, grija pentru familie, cariera,  vis implinit si o locuinta armonioasa.

De ce sanatate?

Daca iubim natura si cunoastem efectele silvoterapiei asupra starii noastre de sanatate, atunci trebuie sa stim ca in Greenfield acest lux ni-l putem permite chiar la noi acasa.

Aer mai curat datorita nivelul scazut de CO2, chef de viata, plimbari prin padurea aflata la doi pasi, o viata linistita ferita de zgomot, padurea constituindu-se intr-un adevarat filtru natural.

Ce inseamna modern?

Modern este apartamentul care ne reprezinta, “casa perfecta” pe care si-o doreste oricine. Pentru un dezvoltator inseamna mult mai mult, incepand de la materialele si tehnologiile moderne de constructie, finisaje exterioare si interioare de calitate, lifturi silentioase, utilitati si multiple facilitati, pana la confortul incalzirii prin pardoseala si centrala termica individuala, apartamente livrate la cheie – asta inseamna Greenfield.

Ce inseamna spatios?

Spatiu inseamna confort iar apartamentele cu 4 camere din Greenfield sunt generoase din acest punct de vedere, sunt functionale, acordand fiecarui membu al familiei intimitate si libertate creativa in amenajare.

Indiferent ce etaj alegi te vei bucura de propria gradina pentru apartamentele situate la parter sau terase generoase pentru  cele de la etaj. Nici automobilul dumneavoastra nu a fost uitat, fiecaruie apartament nou de 4 camere beneficiaza ii sunt alocatede 2 locuri de parcare.

Intra pe  site-ul Greenfield Residence, cauta aparmentul nou cu 4 camere care ti se potriveste si contacteaza un consultant de vanzari care te va consilia pentru a face cea mai buna alegere. Stabileste o intalnire sau chiar o vizionare, totul la un click distanta.

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Telefon: +40 21.230.75.70/71/72

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply