Posts Tagged ‘constructii’

Cine se ocupa de consolidari in constructii?

Cine se ocupa de consolidari in constructii?Uneori casele in care locuim pot intampina oarece probleme, si in acest sens putem simti nevoia de a interveni la timp astfel incat problemele sa poata fi remediate.

Totusi in functie de necesitatile din teren, o parte din lucrari pot fi executate in regie proprie in vreme ce altele pot necesita o firma de constructii specializata care sa faca aceste lucruri. Acest lucru nu trebuie neglijat. Vechimea si nesiguranta unei constructii pot deveni arme cu adevarat periculoase, chiar si pentru cei mai bine pregatiti dintre noi.

Constructiile vechi in general sunt cele care au cel mai des nevoie de consolidari. Cladirile istorice de asemenea. In acest sens, o firma de constructii va sti mult mai bine ce anume este de facut si va interveni mult mai repede si mai concret pentru remedierea anumitor probleme. (more…)

Care sunt cele mai sigure tipuri de constructii?

Care sunt cele mai sigure tipuri de constructii?In ultimii ani grija proiectantilor in constructii, a executantilor dar si a producatorilor de materiale de constructii se reflecta din ce in ce mai mult in criteriul rezistentei si al sigurantei.

De altfel fiecare dintre noi are anumite intrebari atunci cand vine vorba despre casele in care traim, intrebari la care doar specialistii in domeniu ne pot raspunde.

Unii constructori ar putea marsa pe ideea ca cele mai sigure sunt modelele de constructii metalice, alte persoane insa ar putea da un vot pozitiv pentru constructiile din beton, in vreme ce o mare parte a sustinatorilor zidariei ar putea opta pentru aceasta. (more…)

Cateva sfaturi pentru cei care vor sa construiasca

Cateva sfaturi pentru cei care vor sa construiascaOrice persoana se pricepe mai bine intr-un anumit domeniu si mai rau in altele. E firesc din moment ce ne specializam in general pe un anumit domeniu.

Cand vine vorba de constructii, unii sunt mai priceputi altii nu. Este important insa ca lucrarile in constructii sa fie executate corect si cu materiale calitative de la adrenco.ro.

Cei care vor sa cumpere diverse materiale de constructii destinate finisajelor, pot cumpara cu incredere de la adrenco.ro. Aici vei gasi tot felul de materiale si ele vor ajunge la tine in cel mai scurt timp, indiferent de cantitatea pe care o comanzi. Intra chiar acum pe www.adrenco.ro si vezi detaliile. (more…)