Posts Tagged ‘copil’

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de vara

Atractii turistice pentru bucuresteni pe timp de varaTimpul si bugetul ne pot da peste cap planurile pentru escapada la mare. Ne gandim cu nostalgie la plaja si la apa in care ne-am distrat de minune anii trecuti. Ce te faci insa daca esti constrans sa-ti petreci concediul acasa?

Ce poti face, mai exact, pentru a te bucura si tu de razele binefecatoare ale soarelui si, totodata, de o baie pe cinste?

In cazul in care orasul in care locuiesti nu iti ofera un lac amenajat pentru plaja, te poti orienta catre strandurile si piscinele publice si private. Bine bine, dar cum ar putea niste piscine din beton sa inlocuiasca atmosfera de la mare sau, cel putin, atmosfera de pe malul unui lac, de pilda? (more…)

5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padure

5 motive pentru care ar trebui sa alegi un apartament langa padureSa intemeiezi o familie este unul din cele mai mari dorinte a multora dintre noi, iar un copil reprezinta o bucurie nemasurata.

Acest lucru inseamna ca fiecare parinte responsabil va cauta sa ofere cele mai bune  conditii de crestere si educatie pentru copiii sai, iar o locuinta spatioasa,  un apartament nou cu 3 camere in Bucuresti, intr-o zona  linistita, ferita de agitatia urbana este alegerea perfecta.

Daca te numeri si tu printre persoanele care cauta o casa potrivita pentru familie, Greenfield este raspunsul la aceasta intrebare. Este un loc privilegiat de natura fiind inconjurat pe 2 laturi de padurea Baneasa si Tunari, e locul perfect pentru o viata armoniosa si linistita in mijlocul naturii. (more…)

Cum obtinem indemnizatia de la stat pentru cresterea copilului?

Cum obtinem indemnizatia de la stat pentru cresterea copilului?De ceva vreme a ajuns sa ma intereseze in mod particular un anumit subiect, si anume cazul viitoarelor mamici, care isi doresc foarte mult sa obtina indemnizatia de la stat, in speta cea pentru cresterea copilului.

Intamplator mi-a fost dat sa cunosc cateva tinere care si-au dorit o sarcina doar pentru ca detineau un loc de munca stabil, sau pentru ca indeplinisera perioada minima de 3 luni de vechime necesara cumularii restului de 9 luni de sarcina, fara a se gandi mai departe de atat, indeosebi la cheltuielile cu carucioare copii sau scutece, sau medici care asista la nastere, la echografii si alte necesitati ce se pot ivi pe parcursul acestui drum.

In mod clar, nevoia sau dorinta de a avea urmasi, ne face sa ii vedem in timp direct asezati cu dragalasenie in carucioare copii sau patuturi, zambind diafan in fata aparatului de fotografiat, sau direct pe bancutele scolilor, studiind din greu. Pana acolo insa, recomandarea este ca lucrurile sa fie facute “cu cap” si in deplina cunostinta de cauza si sa ne amintim ca pana la a-i vedea in aceste ipostaze, trebuie sa fim perfect capabili sa le oferim tot ceea ce le este necesar dezvoltarii armonioase, in depline conditii de siguranta. (more…)