Creaza si mixeaza ca un dj cu aplicatiile mobile potrivite !

Creaza si mixeaza ca un dj cu aplicatiile mobile potrivite !Cu exceptia cazului in care avem un grup muzical, majoritatea melodiilor pe care le ascultam astazi sunt create digital cu instrumente si sintetizatoare. In prezent, exista o multime de instrumente concepute pentru a facilita crearea muzicii.

Optiunile utilizate de casele de discuri sunt de obicei private si platesc licente foarte mari pentru ele. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca orice amator sau profesionist nu isi poate crea propria muzica.

Si daca avem sange de artist in interior si ne place muzica, cu aceste aplicatii vom putea sa ne cream propria muzica si sa amestecam melodii chiar si fara a fi nevoie de cunostinte tehnice. Daca ai nevoie de piese telefoane, acceseaza linkul!

Magazinul de aplicatii Windows 10, Microsoft Store, deschide o noua lume de posibilitati pentru utilizatori, deoarece pot gasi, descarca si instala foarte usor tot felul de aplicatii.

Dezvoltatorii sunt constienti de acest lucru si, prin urmare, din ce in ce mai multi sunt incurajati sa-si aduca aplicatiile profesionale in acest magazin.

Cele mai bune aplicatii gratuite pentru a amesteca si a crea muzica

In continuare, vom vedea cele mai bune aplicatii pentru Windows 10 pe care le putem descarca cu usurinta pentru a crea si mixa muzica chiar si fara a fi nevoie sa avem cunostinte tehnice in aceasta privinta.

Music Maker Jam, cel mai bun pentru a crea melodii cu usurinta

Prima dintre aplicatiile despre care vom vorbi este Music Maker Jam. Aceasta aplicatie este complet gratuita si scopul sau principal este de a ne permite sa cream tot felul de muzica si melodii in timp record.

Pentru a face acest lucru, acest instrument ne ofera o selectie excelenta de bucle profesionale, un total de 8 piese de mixat dupa dorim si tot felul de instrumente pentru a ajusta tonul, timpul si efectele melodiilor.

In mod implicit, aceasta aplicatie vine cu 4 stiluri de muzica si in fiecare luna vom primi 3 stiluri noi, pe langa posibilitatea de a dobandi stilurile dorite.

DJ Mix Maker

Aici gasim o alta propunere interesanta a aceluiasi care se comporta ca un simulator de studio care include propriul editor audio.

La randul sau, vom avea un player muzical puternic care ne va servi, de asemenea, pentru a ne realiza propriile compozitii in aceasta privinta. In plus, daca folosim aceasta propunere speciala, vom vedea cat de usor este sa ne cream propriile teme muzicale fara sa fi folosit software de acest tip in trecut.

Desigur, pentru toate acestea aplicatia propune o serie de functii care ne vor fi de mare ajutor in aceste sarcini, in special, incepand cu tabelul de muzica electronica pe care l-am gasit la inceput.

Vom observa, de asemenea, ca are doi playere de inregistrare la zero si unde adaugam efecte sonore dintre numeroasele disponibile in program. In acelasi timp, avem posibilitatea de a incarca esantioanele noastre preferate extern, de exemplu de pe un card SD sau stick USB.

La aceasta adaugam ca putem adauga propriile noastre sunete sau efecte pentru a imbunatati proiectul.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply