Criterii in alegerea unei perechi de sandale piele naturala

Vara este anotimpul libertatii totale si al tinutelor lejere. Este sezonul vacantelor, dar si al petrecerilor de pomina, in care te distrezi de seara pana dimineata. Iar daca pentru toate acestea iti trebuie niste tinute adecvate, la fel de atenta trebuie sa fii si in ceea ce priveste incaltamintea.

Si ce poate fi mai potrivit la o tinuta lejera de vara decat niste sandale piele naturala, care sa se asorteze asa cum se cuvine dar, mai ales, sa te simti confortabil in ele? Chiar si asa insa, alegerea unei perechi de sandale piele naturala poate fi o misiune oarecum dificila, avand in vedere diversitatea de modele, dar si rapiditatea cu care se succed colectiile.

Astfel, desi ele sunt concepute pentru a fi valabile un sezon intreg, ne putem trezi ca, dupa o luna de purtat, acestea au devenit depasite, moda avansand cu o rapiditate incredibila. Prin urmare, sa vedem cum alegem corect niste sandale piele naturala si ce trebuie facut pentru ca picioarele noastre sa se simta confortabil in ele.

Alege culori care sa se potriveasca oriunde

Prima alegere pe care o avem de facut in ceea ce priveste modelelel de sandale piele naturala tine de culoare. De aici pornesc majoritatea dilemelor, mai ales in ceea ce le priveste pe doamne. Caci, daca la barbati lucrurile sunt oarecum simple, avand in vedere ca optiunile nu sunt nici atat de multe in ceea ce priveste culorile, in cazul doamnelor lucrurile sunt ceva mai complicate.

Prin urmare, ce sa alegem: sandale piele naturala de culoare rosie, galbena sau poate roz? Daca sunteti ceva mai indraznete, puteti opta pentru auriu, in diverse combinatii. De asemenea, avem de ales intre sandale simple, de tip roman, cu talpa joasa si curele legate mai sus pe gamba sau, dimpotriva, sandale cu toc sau cu talpa ortopedica, daca vrem sa ne impunem print-o tinuta maiestuoasa si sic totodata.

Pe de alta parte, nu trebuie sa uitam ca o pereche de sandale piele naturala poate fi purtata cu succes nu doar la petreceri sau asortata la o tinuta de seara. Avem sandale piele naturala pentru viata de zi cu zi, la birou sau la plimbare prin parc. Din acest punct de vedere, o pereche de sandale intr-o culoare neutra, cum ar fi alb negru sau maro, te poate scoate din incurcatura aproape in orice situatie, atunci cand ai de asortat o tinuta de zi.

Nu in ultimul rand, sandalele, prin natura lor, trebuie sa fie comode la purtat. O pereche de sandale piele trebuie sa se inchida perfect, dar in acelasi timp trebuie sa lase si piciorul sa respire si sa se miste in voie. Din acest motiv, o croiala lejera, o piele care sa nu fie atat de rigida, precum si niste catarame sau alte sisteme de inchidere de calitate, pot face diferenta atunci cand dorim sa avem grija de picioarele noastre.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code