Cu ce obiecte poti merge la amanet pentru un imprumut rapid?

Cu ce obiecte poti merge la amanet pentru un imprumut rapid?Casele de amanet stau de secole intregi la dispozitia celor care doresc un imprumut rapid si discret, fara a mai apela la prieteni sau la rude. Desi trebuie sa achite un comision pe toata durata imprumutului si sa lase drept garantie un obiect de valoare, amanetarea ramane singura optiune pentru a face rapid rost de bani, in defavoarea imprumutului de la prieteni si cunostinte.

Casele de amanet inteleg foarte bine atat nevoia romanilor de discretie, dar si de a obtine bani rapid, motiv pentru care si-au extins tot mai mult gama de obiecte pe care le accepta drept garantie. Astazi vedem tot mai multi oameni care opteaza pentru amanet telefoane Bucuresti si nu doar bijuterii din aur. In functie de modelul telefonului, de cat de solicitat este acesta pe piata, de cat de bine arata si de cat de bine functioneaza, puteti obtine sume deloc de neglijat, prin amanetarea propriului smartphone.

Posibilitatile tale, ca si viitor client al unei case de amanet, nu se opresc aici. Astfel, iti poti amaneta aparatura electrocasnica, precum sunt aspiratoarele, frigiderele si masinile de spalat rufe. Este adevarat ca evaluarea acestora poate dura mai mult decat cea a unor cercei din aur de 18k, insa poti obtine un pret corect, care sa te multumeasca, mai ales daca mergi la o casa de amanet serioasa.

Esti posesorul unui laptop sau al unei tablete de care te poti lipsi pentru o vreme ? Atunci nu strica sa mergi cu ele la o casa de amanet, unde vor fi evaluate, ti se va face o oferta si poti obtine un imprumut. In functie de cat de bine functioneaza acestea si de cat de bine arata, poti obtine o suma frumoasa, care sa te ajute sa depasesti criza financiara in care te afli.

Nu este exclus sa mergi la o casa de amanet cu un instrument muzical ! Daca ai nimerit in locul in care trebuie, ti se va face o oferta corecta si iti vei putea amaneta diferite electrocasnice si electronice cu usurinta.

Ai nevoie de un imprumut cu o valoare mai mare ? Poti respira usurat daca esti proprietarul unei masini de care te poti lipsi pentru o anumita perioada, gratie posibilitatii de amanet auto creata special pentru tine. Cu siguranta nu iti va fi usor sa nu iti mai stii masina in parcare, dar exista case de amanet cu paza proprie si supraveghere video, care iti permit sa iti vezi masina pe camera video la orice ora din zi si din noapte. Tu vei sti astfel ca masina ta este pe maini buni si asteapta sa fie recuperata.

Bineinteles, nu este exclus sa megi la amanet cu bijuterii din aur si argint, in cazul in care ai aceasta posibilitate. Acestea se numara in continuare printre cele mai amanetate bunuri, fiind duse la casele de amanet atat pentru amanetare, cat si pentru vanzare, in speranta obtinerii unui pret corect, conform gramajului, dar si al numarului de karate pe care il au bijuteriile.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply