Cum ajuta ciorapii de compresie circulatia?

Cum ajuta ciorapii de compresie circulatia?
Pentru ca sistemele dvs. corporale, inclusiv sistemul nervos, sistemul respirator, sistemul digestiv, scheletul si sistemul muscular sa functioneze corect, aveti nevoie de o circulatie buna a sangelui. Daca aveti o circulatie necorespunzatoare, atunci este posibil sa aveti nevoie de o pereche de ciorapi de compresie de la Meia.

Ciorapii de compresie ajuta la atenuarea problemelor cauzate de circulatia necorespunzatoare care poate duce la accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sange si multe altele cand sangele incepe sa traga in anumite zone. Numarul de probleme de sanatate care pot fi rezolvate cu o pereche de astfel de ciorapi va poate surprinde.

De ce am nevoie de ciorapi de compresie?

Cand vine vorba de o circulatie proasta, exista un numar de vinovati si diabetul este unul important. Cei cu diabet zaharat au tendinta de a suferi de o crestere a glucozei din sange in vasele lor de sange, determinand pasajul sa devina prea ingust pentru circulatia sangelui. Circulatia slaba poate fi observata la umflarea picioarelor, a gleznelor si a picioarelor.

Anumite leziuni pot duce la circulatie proasta si umflaturi, de asemenea. De exemplu, este posibil sa aveti nevoie de sosete de compresie dupa ce ati suferit o paralizie acuta si alte vatamari care va limiteaza muschii de la sprijinirea circulatiei in membrele inferioare.

Multe mame beneficiaza, de asemenea, de ciorapi de sprijin din cauza luptei cu umflarea dupa nastere (Edemul postpartum), deoarece sunt conceputi pentru a reduce glezna si umflarea piciorului.

Alte conditii pe care ciorapii de compresie il ajuta includ:

  • Apnee de somn;
  • Varice;
  • Cheaguri de sange;
  • Boala venoasa;
  • Sindromul colonului iritabil;
  • Ulcerul piciorului.

Cum ajuta ciorapii de compresie circulatia?

Sosetele de compresie va reduc riscul de complicatii prin sustinerea circulatiei sangelui in picioarele inferioare. Pentru a ameliora simptomele de umflare si circulatie necorespunzatoare, acestia imita capacitatea musculara de a pompa sangele de la picioarele inferioare pana in alte zone ale corpului. Ele sunt, in general, mai stricte la degetele de la picioare si se slabesc mai sus piciorul. Rezistenta variaza in functie de tipul de care aveti nevoie.

Prin depasirea gravitatiei pentru a preveni colectarea si tragerea sangelui in anumite zone, ciorapii de compresie pot sa scada crampe picior, mancarime, umflaturi, oboseala si multe altele. Prin mentinerea sangelui in miscare, acestea impiedica formarea cheagurilor de sange, care sunt foarte periculoase si pot calatori in zone periculoase ale corpului, cum ar fi plamanii.

Tipuri de ciorapi de compresie

Sosetele de compresie nu mai sunt doar pentru persoanele in varsta. Este posibil sa observati ca pilotii, asistentii medicali, alergatorii, profesorii si alte persoane le poarta, deoarece ii ajuta pe sportivi, pe oameni care stau pe perioade lungi de timp si pe oameni care stau in mod frecvent.

Daca aveti o nevoie medicala de imbracaminte de compresie atunci veti fi masurata pentru dimensiunea corecta. Optiunile includ sosete care se termina chiar sub genunchi, sosete care sunt facute pentru a fi purtate pe coapse mari. Perechile mai lungi sunt mai utile pentru cei care sufera de umflaturi pe tot parcursul picioarelor.

Ciorapi de compresie au, de asemenea, diferite niveluri de presiune si medicul dumneavoastra va va masura picioarele pentru a determina valoarea corecta. Ei ar trebui sa fie stransi, dar nu la punctul de a provoca durere. Numerele mai mici sunt concepute pentru a va mentine confortabil pe picioarele dvs., iar numere mai mari ofera o presiune mai mare.

Bucurati-va de o circulatie mai buna

Indiferent daca aveti o nevoie medicala pentru ciorapi de compresie sau doriti sa ii incercati pentru performante atletice sporite, veti observa rapid beneficiile unei circulatii imbunatatite.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code