Cum aleg treningul potrivit?

Cum aleg treningul potrivit?
Stiati ca in ultimul timp, din ce in ce mai multe femei au inceput sa poarte tinute sport? Ei bine, doamnele si domnisoarele care au inceput sa isi indrepte atentia spre aceasta tinuta, cel mai probabil doresc sa aiba cateva modele de treninguri in garderoba.

Alegerea unui trening de dama nu este cea mai simpla misiune, dar cu siguranta doamnele si domnisoarele care vor parcurge acest articol pana la final, vor stii ce si cum sa aleaga. Deci, daca aveti nevoie de un trening de dama, ramaneti cu noi pana la final.

Forma corpului

Atunci cand va alegeti rochia, tineti cont de forma corpului, nu? Ei bine, la fel trebuie sa procedati si in cazul in care intentionati sa va alegeti un nou trening de dama.

Exista diferite forme ale corpului, iar fiecare femeie este diferita. Acest lucru inseamna ca acelasi model de trening este posibil ca nici macar pe doua surori sa nu stea asezat la fel de bine, iar acest lucru se datoreaza formei corpului.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, inainte de a va alege treningul, este foarte important sa stiti care este forma corpului vostru, si sa cautati un trening de dama precum acest trening dama Tie Dye Love din trei piese, care sa vi se potriveasca perfect.

Cunoasteti-va dimensiunile

Este foarte important sa va cunoasteti dimensiunile atunci cand cautati un model de trening de dama. De exemplu, trebuie sa va cunoasteti numarul centimetrilor din talie, sold si bust.

Acestea sunt valori foarte importante pe care trebuie sa le cunoasteti, pentru a nu face vreo alegere gresita. Daca de exemplu, in talie masurati intre 63 si 65 de centimetri, cu siguranta nu trebuie sa alegeti un trening care are talia intre 68 si 71 de centimetri.

Alegeti modelul care vi se potrivese cel mai bine

Cele mai multe femei, atunci cand isi aleg articolele de vestimentatie (aici nu ne referim doar la treninguri), tin foarte mult cont de tendintele modei. Este firesc acest lucru, pentru ca fiecare isi doreste sa aiba cele mai noi si cele mai cool haine.

Ei bine, dar stiati insa ca de multe ori, ceea ce este la moda si ceea ce se poarta intr-un sezon, este posibil sa nu vi se potriveasca? Poate doriti sa purtati pantaloni de trening coznici pe glezne, dar in cazul in care aveti picioarele groase in zona gleznelor, veti renunta rapid la idee, pentru ca acesti pantaloni va vor dezavantaja.

De aceea, indiferent ca va alegeti treningul de dama precum acest model de trening dama Tie Dye Love din trei piese, sau cautati diferite alte articole de vestimentatie, este foarte important sa verificati ceea ce vi se potriveste. Verificati si alegeti ce vi se potriveste, nu ce este la moda.

Sunt sanse mari ca un trening de exemplu, care face parte din colectia de anul trecut, sa va avantajeze mai mult decat un trening din cea mai noua colectie a anului. Alegeti sa purtati un trening de dama care va scoate calitatile fizice in evidenta.

Alegeti cu atentie materialul

Calitatea materialului reprezinta de-asemenea un alt factor decisiv in ceea ce priveste alegerea unui trening de dama (si nu numai). Puteti gasi treninguri de dama care au compozitia 100% din polyester. Puteti gasi de-asemenea trening de dama din bumbac (care are peste 80% bumbac in compozitie).

Alegeti culoarea treningului

Este important sa gasiti culoarea care va avantajeaza. Tineti cont de detalii importante precum culoarea parului, nuanta tenului si culoarea ochilor. Acestea sunt detalii de care trebuie neaparat sa tineti cont cand alegeti culoarea unui trening de dama, sau a unui orice alt articol de vestimentatie.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply