Cum alegi service-ul ideal pentru iPhone-ul tau?

Alaturi de Samsung, Apple este unul dintre cei mai mari si cei mai indragiti producatori de telefoane mobile din industrie, asa ca este normal ca fiecare dintre noi sa ne dorim un telefon de la acest brand.

Terminalele iPhone, scoase pe piata de catre Apple, sunt extrem de performante, insa trebuie mentionat faptul ca sunt si destul de scumpe pentru oamenii de rand, asa ca in momentul in care reusesti sa iti cumperi un dispozitiv al acestui brand, ar fi ideal sa te preocupe foarte mult protectia sa, pentru a nu fi nevoit sa il trimiti rapid intr-un service iPhone Bucuresti, pentru o eventuala reparatie.

Sunt insa si utilizatori de telefoane mobile care detin un terminal iPhone, si care nu au pus sau nu prea pun mare pret pe ingrijirea terminalului, iar in scurt timp ajung sa regrete, pentru ca terminalul lor nu mai functioneaza in mod corespunzator.

Ei bine, in situatia celor care detin un terminal iPhone iar acesta nu mai functioneaza corespunzator, si au nevoie de o reparatie a telefonului, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a trimite telefonul la reparat pe baza certificatului de garantie, in situatia in care problema este una tehnica, ci nu cauzata de neglijenta utilizatorului.

Partea neplacuta in aceasta situatie, este aceea ca daca telefonul este trimis in service de catre reprezentantii magazinului de unde ti-ai cumparat telefonul, pe baza certificatului de garantie, va trebui sa astepti aproximativ doua saptamani pana cand iti vei primi telefonul inapoi, reparat.

Cei care nu au de gand sa astepte atat de mult timp pentru a le fi reparat telefonul, cu siguranta vor cauta alte solutii si alte service-uri gsm unde sa le fie telefonul reparat mai repede, insa vor avea de platit costurile reparatiei, pe cand reparatia telefonului aflat in perioada de garantie, ar fi gratuita.

Ei bine, cei care au de gand sa isi repare telefonul pe cont propriu, tinand cont de faptul ca discutam despre un terminal iPhone, ar fi indicat sa caute un service iPhone, sau un service unde lucreaza specialisti in reparatii iPhone.

Este foarte importanta alegerea unui astfel de service, pentru ca daca acolo lucreaza specialisti in reparatia terminalelor Apple, atunci cu siguranta si reparatia va fi una de calitate superioara, iar piesele folosite pentru a fi efectuata reparatia, vor fi originale si noi.

Sunt insa utilizatori iPhone care locuiesc in orase mai mici si nu au in apropiere un service iPhone, asa ca pentru ei este cel mai important sa aleaga cel mai bun service de la ei din oras.

In acest caz, ar fi bine ca mai intai de toate sa se informeze referitor la fiecare service in parte, trebuie sa afle parerea celorlalti clienti ai service-ului pentru a stii daca personalul este serios si profesionist.

Utilizatorii iPhone ar trebui sa isi duca terminalul la reparat doar la un service unde se lucreaza cu componente iPhone noi si originale, pentru a fi siguri de faptul ca beneficiaza de o reparatie de cea mai buna calitate.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code