Cum au evoluat displayurile de Samsung?

Cum au evoluat displayurile de Samsung?
De la aparitia modelului Galaxy S2, Samsung a fost unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri Android. De-a lungul anilor, compania sud-coreeana a reusit o evolutie remarcanta lucrand la dezvoltarea unor noi caracteristici si oferind o interfata mai buna cu fiecare nou model.

Anul acesta este randul modelului Galaxy S8 sa primeasca laudele, insa acesta nu constituie singura oferta Galaxy pe care o puteti alege. Lansat in aprilie 2017, Galaxy S8 este doar un prim exemplu de motiv pentru care Samsung ramane unul dintre cei mai performanti producatori de smartphone-uri.

Dispozitivul din acest an prezinta cel mai bun display Samsung, cu o paleta de culori vibranta si o stralucire fantastica. Echipat cu o camera stelar de 12 megapixeli pe spate si posibilitatea de fotografiere manuala, dispozitivul are o baterie de 3000mAh care va tine intreaga zi fara probleme. Samsung continua sa imbine tehnologii pe care nu le veti intalni la alte dispozitive precum o carcasa rezisenta, incarcarea fara fir si un slot de extensie microSD.

Aveti nevoie totusi de ceva mai mare? Galaxy S8+ are aceleasi caracteristici ca si omologul sau mai mic, insa se bazeaza in plus pe un display mai mare – de 6.2 inch si o baterie de 3500 mAh. De asemenea, prezinta si avantaje precum rezistenta la apa, un slot de extensie, incarcarea rapida USB tip C, incarcare wireless sau posibilitatea de a plati cu Samsung Pay ori Android Pay.

Samsung isi doreste ca utilizatorii sa considere ca aspectul destul de inalt de 18:5:9 face ca acest smartphone sa se simta mai mic decat este cu adevarat. Este, intr-adevar, un telefon mare, tocmai de aceea inainte de achizitie ar fi bine sa faceti o comparatie cu modelul standard Galaxy S8 pentru a va decide cu care va este mai usor sa lucrati.

Daca doriti sa profitati de cel mai mare si cel mai bun dispozitiv oferit de Samsung in materie de telefoane, atunci alegerea ar trebui sa fie Galaxy Note 8. Este, desigur, singurul mod in care puteti obtine un S Pen, precum si software-ul care il face atat de puternic, dar si singurul telefon Samsung disponibil cu setari de camere dual.

Camerele duale va permit o mult mai buna focusare, dar si sa obtineti efectul de blurare a fundalului specifica tehnologiei DSLR. Camera principala ramane neschimbata fata de S8, aspect care poate fi dezamagitor pentru iubitorii de fotografie care aleg sa se bucure in acelasi timp de acest dispozitiv.

Lansat in august 2017, Galaxy S8 Active ofera o experienta de baza identica cu Galaxy S8, preluand chiar si caracteristici precum incarcarea wireless sau componentele hardware specifice. Acest lucru ar insemna ca beneficiati  de o experienta minunata zi de zi fara a oferi nimic in schimb.

Galaxy S8 Active este mult mai gros, mai lat, mai inalt si mai greu decat Galaxy S8, cu ecran plat si fara sticla pe spate. Dimensiunea marita ii ofera companiei sansa de a adauga o capacitate suplimentara de 1000 mAh la baterie, ajungand deci la 4000 de mAh la acest model; asadar, nu mai este nevoie sa va faceti griji de durata de viata a bateriei in cazul Galaxy S8 Active.

De asemenea, stratul de plastic extra de pe ecran il face rezistent la spargere, insa dezavantajul este constituit de faptul ca zgarieturile zilnice se observa mult mai usor.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code