Cum este sa faci parte din echipa de fete Luxury

Nimic nu este la intamplare, astfel ca Luxury, ceea ce este emblema unui studio de prestigiu, este si definitia stilului ce caracterizeaza intreaga echipa de fete. Conceptul a fost de la bun inceput acela de a crea un mediu luxuriant unde echipa de fete este de fapt o familie.

Celebrand feminitatea si tinand cont de performanta, traiectoria acestui studio a fost cu mult peste asteptari, devenind asadar la aceasta ora un studio complex unde orice doritoare de a fi model de videochat poate sa ajunga.

Ce trebuie sa faci pentru a fi parte din echipa Luxury

Cand vine vorba de cerintele impuse pentru o aspiranta la jobul de model de videochat un studio impune in primul rand varsta majoratului. Nu exista un acord intre parti daca varsta nu este de minim 18 ani. Mai apoi se cere seriozitate si implicare, dorinta ca un astfel de drum sa fie mai mult decat un job, sa fie calea de cunoastere a sinelui, de dezvaluire a feminitatii, de descoperire a potentialului pe care o femeie il are.

In fond, nu sunt cerinte exagerate. Desi si cunoasterea limbii engleze este o cerinta – cel putin la nivel minim de intelegere si conversatie – asta nu este o piedica sau vreun impediment. Un studio videochat Bucuresti precum Luxury va pune accent pe cum pot creste valorile si aptitudinile modelelor. Astfel, se va oferi training gratuit, in care sedintele de studiu pentru limba engleza se includ.

Profilul doritoarei de a fi model de videochat

Nu putem spune ca exista un tipar anume, cum nici reprezentantii studioului nu cauta acea femeie de o aparitie perfecta. Aspectul fizic este trecut sub un set de aspecte ce tine de fiecare persoana in parte, astfel ca si inalta sau mai scunda, fie cu o armonie in liniile corpului sau mai robusta, orice femeie este splendida. Tocmai acesta ii este farmecul, cand o descoperi, cand vezi ce potential are si dincolo de o simpla imagine.

Arta conversatiei este cea care sta la baza jobului in videochat. Astfel ca sunt preferate femeile cu o inclinatie in acest sens, cele care au placerea de a intretine o discutie. Aici este secretul acestui job pana la urma.

Doritoarele de a fi modele de videochat nu trebuie sa fie intr-un anume fel; ele devin, femei cu incredere in sine, femei dornice sa evolueze, femei stapane pe propriul destin si prosperitate financiara. Doritoarele de a activa intr-un astfel de domeniu sunt mai degraba si cele care inteleg ca in ele sta o putere de care pot profita.

Sunt femei cu o viata privata, cu viata de familie de ce nu, sunt studente sau nu, sunt cu interese diverse; ce le uneste este dorinta de a castiga mai mult si mai bine si sa se bucure de castiguri cum poate in campul muncii, in alte domenii, nu au sansa sa aiba parte prea curand.

Dupa ce se descopera acest univers, ajungi rapid la concluzia ca sa faci parte dintr-o echipa de fete este usor, insa sa faci parte din echipa Luxury Studio inseamna un privilegiu si o  bunastare.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code