Cum folosim eficient un presostat hidrofor trifazat?

Presostat mecanic hidrofor trifazat 4-10 bari MPT3 Mac3Atunci cand vine vorba despre apa si despre recircularea ei, si mai ales atunci cand intervin in discutie anumite produse precum hidrofoare, pompe submersibile sau de suprafata sau boilere, atunci stim in mod cert ca avem nevoie de o anumita componenta fara de care intregul sistem nu ar functiona. Vorbim asadar despre presostat, iar daca ar fi sa luam un caz separat putem vorbi despre presostat hidrofor trifazat.

Este cunoscut deja faptul ca un hidrofor este folosit in scopul alimentarii cu apa a anumitor obiective, si putem vorbi in mod majoritar despre segmentul casnic, in speta irigatii, alimentari cu apa a casei, ori chiar gradinarit.

Elementele componente ale unui hidrofor sunt : pompa sau electropompa, vasul hidrofor, manometru, presostat si racord. Aceste elemente impreuna fac ca hidroforul sa functioneze in mod corect, fara ca acesta sa intampine dificultati.

Un presostat hidrofor trifazat va avea rolul sa ajusteze presiune la nivelul hidroforului, atfel incat functionarea sa nu se realizeze deficitar, si sa nu se ajunga la probleme din acest punct de vedere. Valorile minime si maxime ale presiunilor in cazul unui  presostat hidrofor trifazat sunt in mod normal prestabilite, insa acestea pot fi modificate in functie de preferinte, cu ajutorul persoanelor calificate in acest sens. Daca in cazul presostatelor normale intervalul de reglaj poate fi usor mai mic, in cazul unui  presostat hidrofor trifazat plaja de reglaj este intre 1,5 si 6 bari.

Specialistii in domeniul instalatiilor, si anume cei de la www.shop-einstal.ro sunt la curent cu aceste noutati si din acest motiv ofera in magazinul online, dar si in cel fizic, o multitudine de astfel de produse.

Practic de aici poti achizitiona aproape toate dispozitivele necesare realizarii si intretinerii unui sistem de alimentare cu apa, iar aceasta nu este totul. Centralele termice, boilerele, sistemele de incalzire in pardoseala, apometrele, hidrofoarele, vasele de expansiune si multe alte produse pot fi gasite sub acelasi acoperis la Shop-einstal.ro.

Deoarece produsul  presostat hidrofor trifazat este diferit oarecum de restul produselor similare din aceeasi gama, este foarte important sa sti faptul ca vom avea nevoie de tensiune de alimentare potrivita situatiei si solicitarilor. De aceea, aceasta tensiune de alimentare va trebui sa fie de 380 V, astfel incat sa poata fi asigurata energia electrica necesara functionarii produsului.

Este totusi important de mentionat faptul ca aceste produse trebuie sa fie instalate numai cu ajutorul persoanelor calificate in acest sens. Nu oricine stie sa lucreze in sistemul trifazat, iar acest lucru poate pune probleme majore necunoscatorilor. Tocmai de aceea specialistii www.shop-einstal.ro sfatuiesc utilizatorii sa apeleze la ajutor profesionist, astfel incat nici siguranta lor sa nu fie periclitata, dar nici instalatia electrica sau produsul ce urmeaza a fi instalat sa nu sufere defectiuni.

Asadar, daca si tu ai nevoie de un  presostat hidrofor trifazat sau de orice alt produs pentru gospodaria ta, atunci nu mai ezita. Magazinul www.shop-einstal.ro te asteapta cu cea mai variata gama de produse si accesorii, atat in spatiul virtual cat si in magazinul de prezentare situat in Bucuresti, astfel incat cautarile tale dupa aceste produse sa poata sa ia sfarsit.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply