Cum iti intretii corect electronicele?

Cum iti intretii corect electronicele?
Pentru inceput iti vom oferi sfaturile necesare oricarei persoane care detine electronice pe care va vrea in viitor sa le valorifice. Noi iti recomandam ca in momentul in care vrei sa iti valorifici electronicele sa apelezi de fiecare data la amanet electronice pentru ca vei primi banii pentru aceste produse pe loc. Daca vrei ca electronicele pe care le ai sa fie mereu in cele mai bune conditii si sa primesti foarte mult pe ele iti recomandam sa le intretii foarte bine si de aceea iti oferim un ghid mic despre cum ar trebui sa se intretina electronicele.

In primul rand curatarea ecranelor este extrem de importanta. Ce ar putea sa fie mai simplu decat sa iei o laveta si sa o treci de cateva ori peste ecranul televizorului pentru a elimina praful de pe el. In cazul in care inmoi o carpa in apa raman mai multe urme oribile pe ecran. Vei vedea ca apar si zgarieturi fine pe ecran care cu timpul se accenteaza si la fiecare metoda de genul acesta aplicata devin tot mai vizibile scazand valoarea produsului.

Tocmai de aceea iti recomandam sa folosesti doar substante speciale cu scopul de a curata monitoarele si televizoarele sau display-urile. Poti folosi materiale cu microfibre care nu vor lasa scame si nici nu vor zgaria suprafata sensibila a ecranului. Acest lucru este foarte important si este crucial pentru camerele video si pentru camerele foto iar pentru senzorii de la aparate cum sunt cele DSLR care necesita un kit special de eliminare a prafului si impuritatilor ar fi bine sa il folositi pe acesta. Nu folosi spirt, carpe, apa sau alte substante similare pentru curatarea ecranelor. Risti ca ele sa se zgarie in mod iremediabil.

Poti folosi prize cu protectie. Socurile de curent electric sunt o realitate pentru foarte multe case si daca electronicele sunt foarte ieftine atunci ele vor avea un numar mai mic de protectii care sa le salveze de la un deces subit in momentul in care curentul ce intra in ele deviaza cu mult de la valoarea normala. Iti recomandam sa investesti in prize protejate si care sa iti poata oferi protectie mai bine cand apar socuri de curent.

Exista si prize cu rolul de a proteja in general cablurile. Modelele decente incep de la preturi destul de mici deci daca iti doresti sa faci o investitie minima pentru a iti proteja televizorul si calculatorul de valori mari de curent, poti incepe cu o astfel de priza.

Iti recomandam sa folosesti un ecran UPS cu scopul de a regla tensiunea pentur alimentare si pentru curentuk oferit de furnizori astfel incat operarea dispozitivelor tale electronice sau electrocasnice sa nu fie intrerupta in momentul in care apar caderi foarte mare de tensiune sau in cazul in care se opreste curentul. Iti recomandam sa eviti o astfel de instalare a unor sisteme care ar putea sa aiba fisiere corupte in momentul in care curentul cade si pe timpul operatiilor de salvare a informatiilor pe HDD. UPS –ul este o solutie putin mai scumpa dar este foarte utila.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply