Cum poti sa alegi un laptop bun?

Cum poti sa alegi un laptop bun?In momentul in care vine vorba despre achizitionarea unui laptop, in mod evident parerile sunt impartite. Sunt o multime de utilizatori care considera ca un laptop bun este numai un laptop nou, in timp ce altii merg pe alta idee.

Cu siguranta si un laptop refurbished poate sa fie o alegere inspirata pentru tine ca si utilizator, asta in conditiile in care un astfel de echipament vine in intampinarea clientului cu un pret mult mai mic decat exact acelasi model, insa care este nou.

Asadar, tinand cont de faptul ca modelul refurbished a fost supus unui proces de imbunatatire, dar si datorita faptului ca este mai ieftin, este mult mai indicat de cumparat decat exact acelasi model, dar care sa fie nou.

Cea mai la indemana solutie pentru toti utilizatorii care isi doresc un laptop, fara doar si poate, o reprezinta alegerea unui model second hand. Un astfel de model este cu mult mai ieftin decat un model refurbished sau decat un model nou, si sunt sanse mari sa nimeresti un model second hand care sa te tina o vesnicie.

Deci, un laptop bun nu este neaparat un model nou, ci mai degraba un model pe care il poti folosi ori de cate ori ai nevoie, iar acesta sa raspunda cerintelor tale fara nici o problema. Acesta este fara doar si poate un laptop bun.

In cazul in care vei opta pentru un model refurbished sau pentru unul nou, aceste echipamente cu siguranta se vor prezenta intr-o stare tehnica perfecta, si nici nu vor prezenta nici macar 1% urme de uzura, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Plus de asta, echipamentele beneficiaza si de perioade cuprinse intre 36 si 60 de luni de garantie, iar anumite modele de garantie pe viata.

Cand iti alegi insa un model second hand, cu siguranta trebuie sa ai foarte mare grija la ceea ce alegi, pentru a nu regreta mai apoi alegerea facuta. Ideal ar fi sa alegi un model care sa nu prezinte urme foarte mari de uzura, si care sa functioneze cat mai bine.

Trebuie sa verifici fara doar si poate si balamalele laptopului. Sunt sanse mari sa alegi un laptop second hand care sa aiba balamale perfecte, sau sa nimeresti un model care necesita balamale laptop noi.

In cazul in care totul este in regula in ceea ce priveste echipamentul second hand, mai putin balamalele, atunci cu siguranta poti sa iti cumperi laptopul, insa trebuie sa negociezi putin la pret, pentru ca tu va trebui sa cumperi balamalele, si sa le si montezi.

In cazul in care te pricepi, cu siguranta vei putea sa iti montezi balamalele acasa, de unul singur, dar daca esti nepriceput in acest domeniu, cel mai bine ar fi sa iti duci laptopul la service, iar acestea sa fie montate de catre specialisti.

Asadar, mai mult ca sigur poti sa gasesti un laptop bun, si care sa fie second hand, insa trebuie sa ai foarte mare grija in primul rand ce alegi.

In al doilea rand, trebuie sa alegi un model care sa se incadreze in cerintele tale, iar daca produsul se incadreaza, si iti satisface cerintele, nu mai conteaza daca este nou, second hand, sau refurbished.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply