Cum putem elimina penalizarile de la Google?

Cum putem elimina penalizarile de la Google?Este foarte important ca atunci cand incercati sa eliminati o penalizare Google sa fiti foarte organizati pentru putea tine o evidenta a linkurilor eliminate si pentru a nu munci de doua ori. Va puteti organiza foarte bine utilizand Excel.

Organizarea este importanta pentru ca nu veti putea sti de fiecare data cat va dura procesul si nu va veti incurca in liste. In plus, in cazul in care aveti foarte multe linkuri nu le veti putea analiza pe toate si de aceea se recomanda tinerea unei evidente cat mai bune.

Primi toate sfaturile de astazi de la o firma pentru optimizare SEO Brasov.

Dupa ce la pasul anterior ati eliminat linkurile urmeaza sa extrageti si datele de contact pentru site-uri. Vor fi multe site-uri pentru care nu veti putea gasi datele de contact.

Sunt mai multi pasi pe care ii puteti urma in acest sens. Cautati profilul social media existent pe site. In cazul in care este vorba despre un blog puteti sa cautati numele proprietarului.

Acesta se poate gasi in comentariile de la postari. Dupa ce ati gasit cautati numele acestuia pe Faceook si este foarte posibil sa il gasiti acolo.

Verificati si Whois in cazul in care domeniul este inregistrat pe e persoana juridica. Daca profilul este pe persoana fizica nu veti vedea datele de contact.

Cautati si numarul de telefon. In cazul in care blogul se afla pe blogspot cautati Blogger Profile si acolo veti gasi adresa de mail.

Cititi comentariile de la articole pentru ca exista si posibilitatea ca blogul sa fie vechi sau inactiv si ca adresele de mail sa nu mai fie bune. Puteti sa lasati si comentarii la postari pentru ca webmasterul va primi o notificare pe mail.

Ulterior se va trece la partea de contact. Cea mai eficienta dar si cea mai simpla metoda este mailul.

Pentru a va asigura ca mailul trimis a ajuns si a fost deschis va recomandam sa utilizati Yesware pe care sa il folositi impreuna cu Gmail. Acesta va arata toate mailurile pe care le-ati trimis si care au fost deschise.

Pentru site-urile la care nu gasiti adresele de mail puteti lua legatura prin Facebook, telefon si Google +.

Pentru mail va recomandam sa fie scurt si la obiect, sa fie personalizat cu un nume al webmasterului sau al proprietarului blogului, sa mentionati clar scopul pentru care trimiteti mail, sa mentionati linkurile pe care doriti sa le scoateti si sa spuneti cine sunteti.

In cazul in care ati fost penalizati manual nu este suficient sa adaugati linkurile care sunt daunatoare in fisierul disavow. Trebuie sa prezentati date concrete despre linkurile scoase manual.

Fisierul disavow se face usor urmand ghidul oferit de Google. In disavow adaugati si linkurile care pot sa fie scoase manual si care sunt foarte daunatare. In cazul in care nu sunteti siguri ca un anumit link va face rau nu il scoateti.

Puteti sa puneti accent si pe eliminarea domeniilor nu doar a paginilor pentru ca s-au intalnit si cazuri in care au mai ramas linkuri.

Pentru fiecare link se recomanda sa adaugati si comentariile. Puteti face o lista cu linkurile structurate in categorii: fara raspuns, fara informatii de contact.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code