Cum remediem lipsa semnalului la telefon?

Cum remediem lipsa semnalului la telefon?Dat fiind afluxul de telefoane mobile din ultimii ani, ajungem deseori sa utilizam aceste terminale in scopuri din cele mai diverse, mai ales datorita faptului ca ele ne si permit acest lucru.

De aceea poate ca vedem deseori o multime de tineri care utilizeaza telefoanele mobile atat pentru a asculta muzica cat si pentru a juca o serie de jocuri sau pentru a rula anumite aplicatii.

Pentru ca piata de piese telefoane este mereu in dezvoltare, de aceea niciunul dintre noi nu sta sa se gandeasca prea mult la efectele negative ale utilizarii defectuoase a unui telefon, sau punctual a unor piese telefoane.

Si totusi, uneori, de prea multa utilizare a telefonului mobil, se poate intampla sa avem nevoie de piese telefoane de schimb, cum ar fi antenele, mufele pentru incarcare, placile sau mufele pentru accesorii.

Un caz particlular insa este functionarii defectuoase a telefoanelor din cauze ce tin doar de producerea lor. Absenta semnalului la telefon este intr-adevar o problema ce tine si de functionarea defectuoasa a retelei de telefonie mobila, insa uneori se poate datora si functionarii defectuoase a antenei telefonului in sine.

Antena telefonului este piesa care are ca scop captarea semnalului atat in ceea ce priveste comunicarea verbala, cat si pe cel ce tine de functionarea internetului. O defectiune produsa la acest nivel are ca rezultat inactivitatea telefonului din punct de vedere al semnalului.

Din nefericire, exista doua solutii care pot fi oferite atunci cand un telefon prezinta lipsa semnalului. Una este cea a schimbarii antenei de telefon, iar cealalta este resoftarea, in speranta ca o data cu trecerea la un soft mai bun si capacitatea telefonului de a receptiona semnalul va fi mai mare.

Indicat in cazul schimbarii antenei este ca acest lucru sa nu fie facut de acasa. Schimbarea antenei poate determina multe defectiuni telefonului mobil. Oricate truse de scule ai avea si oricat de atent ai lucra, cel mai bine este sa apelezi la specialisti in domeniu care sa te ajute in demersul tau. Tot ceea ce ai tu de facut este sa achizitionezi piesele necesare din magazine de profil precum Accesoriigsm.ro , iar cu ele gata pregatite sa astepti solutia salvatoare venita din partea unui service specializat.

Mai mult decat atat, un motiv in plus pentru a nu umbla in interiorul telefonului tau este acela ca antena telefoanelor nu se situeaza intotdeauna in acelasi loc. Chiar daca vorbim despre modele similare, produse de catre aceea firma, ele se pot diferentia din punct de vedere al pozitionarii.

Spre exemplu, antena de semnal a unui Samsung Galaxy S3 este pozitionata in partea de sus a telefonului, in spatele carcasei, in vreme ce la un S2, este localizata in lateral. Faptul ca poti interveni la nivelul componentelor interne poate determina probleme serioase telefonului, iar acest lucru inseamna mai multi bani cheltuiti pentru reparatiile ulterioare.

Antena de semnal este o piesa foarte importanta a telefonului. Fara ea telefonul intra in inactivitate, iar singurul mod in care il mai poti folosi este pe post de ceas digital. Daca sit ua ai probleme cu antena, sau cu orice alta piesa, atunci achizitioneaza ce iti este necesar din magazinele de profil, astfel incat telefonul tau sa functioneze in parametri normali de calitate.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code