Cum sa alegeti salonul ideal pentru manichiura?

Cum sa alegeti salonul ideal pentru manichiura?
Fiecare femeie isi doreste sa aiba o manichiura perfecta, iar din acest motiv cauta un salon profesionist in oras. Ei bine, in conditiile in care chiar si in orasele mici din tara exista multe alternative, va puteti da seama cat de multe saloane exista in cele mai mari orase ale tarii.

Cu atat de multe optiuni, este cat se poate de firesc ca pentru femei sa fie dificil de ales un salon de manichiura. In ajutorul acestora dorim sa venim cu acest articol, care de fapt este un ghid. Acest ghid poate fi folosit pentru a determina daca salonul dvs. ofera nu numai unghii grozave, ci si o experienta sigura si placuta.

Salonul si statiile de lucru individuale sunt curate?

Inainte ca tehnicianul sa-si inceapa serviciul, trebuie sa va spalati bine pe maini si pe unghii. Prosoapul de la masa trebuie curatat intre clienti, dezinfectat cu un dezinfectant de suprafata dur. Toate instrumentele utilizate in serviciu, printre care si acest capat de freza diamantat, ar fi trebuit sa fie dezinfectate.

Toate articolele de unica folosinta ar fi trebuit aruncate si cele proaspete scoase pentru utilizare. Nu trebuie sa aveti nici o jena sa intrebati manichiurista despre cum au fost dezinfectate instrumentele si ce solutii au fost utilizate. Cereti sa vedeti sticla de solutie igienizanta daca nu sunteti multumit.

Se foloseste pila electrica al salon?

Cu siguranta este necesar sa stiti daca se foloseste pila electrica la salon pentru indepartarea gelului de data trecuta, sau daca se foloseste pila actionata manual. Daca se foloseste pila electrica, este important sa stiti ca nu trebuie sa simtiti senzatia de arsura sau de durere in momentul utilizarii, iar daca apare una dintre aceste senzatii, trebuie sa ii spuneti cat mai repede manichiuristei.

Ce produse se folosesc in salon?

Cele mai multe dintre saloane folosesc doar produse de cea mai buna calitate pentru manichiura, iar aici discutam despre geluri de calitate superioara in primul rand. Cu siguranta insa, si instrumentele de lucru au o foarte mare importanta, iar din acest motiv, manichiuristele aleg sa foloseasca in permanenta capetele de freza diamantate.

Ce se intampla daca aveti o problema cu unghiile?

O comunicare buna intre profesionistul unghiilor si client este esentiala, asa ca, daca nu sunteti multumit de serviciul dvs. sau de unghiile dvs., discutati cu tehnicianul sau cu proprietarul salonului despre acest lucru.

Are un miros puternic salonul?

Exista un miros asociat cu unele produse pentru unghii artificiale, dar nu exista pericol pentru clienti daca simt acest miros in timpul vizitei la salon.

Cu toate acestea, in cazul in care mirosul este unul puternic si intepator, poate fi un semn clar ca sistemul de ventilatie de la salon este unul inadecvat, asa ca ar trebui sa va adresati manichiuristei pentru a va expune la minimum la un astfel de miros, la vapori si pulbere. Daca si la urmatoarea vizita la salon situatia se repeta, atunci cel mai probabil veti dori sa cautati un alt salon.

Care sunt costurile?

Cu siguranta veti dori sa aflati si care sunt costurile pe care trebuie sa le suportati pentru a avea o manichiura perfecta. Ei bine, acestea depind de serviciile de care beneficiati, astfel ca o constructie cu gel costa mai mult decat intretinerea unghiilor.

Apoi, costurile vor fi influentate si de unii factori cum ar fi de exemplu instrumentele care sunt folosite la salon, dar si consumabilele. Cand se folosesc instrumente de calitate premium si consumabile de cea mai buna calitate, costurile sunt ceva mai mari.

Cu siguranta conteaza foarte mult si reputatia salonului dar si experienta manichiuristei, iar un salon renumit unde lucreaza manichiuriste experimentate de obicei are preturi mai mari.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply