Cum sa iti depozitezi lucrurile de care nu mai ai nevoie

Cum sa iti depozitezi lucrurile de care nu mai ai nevoie
Poti folosi ambalaje de plastic pentru depozitarea lucrurilor tale si poti urma totodata sfaturile de mai jos.

Cum iti depozitezi lucrurile pentru pescuit. Acest lucru este pentru tot ceĀ  dependinde de pescuit in general. Cand se incheie sezonul si uneltele ies din camion, unde depozitezi unditele? Poti sa cumperi un rack de depozitare fantezist sau sa-ti faci unul. Dar oricum, renunti la spatiu de perete pretios pana in primavara. Iata o solutie rapida: Puneti lucrurile mici pe rafturi de tavan. Daca manerele nu se potrivesc, le puteti lasa sa atarne daca garajul este mare. Unditele tale vor fi in siguranta in afara sezonului pana la urmatoarea excursie de pescuit. Puteti utiliza, de asemenea, tevi din PVC pentru depozitarea unditelor de pescuit.

Cutiile de plastic sunt modalitate excelenta de a depozita clemele de prindere. Nu este greu de folosit. Doar ridicati capacul si alegeti clemele de care aveti nevoie. Containerele de depozitare din plastic reprezinta cea mai buna metoda de a stoca si organiza articole de imbracaminte in afara sezonului sau de specialitate. (Gandeste-te: costume de Halloween sau colectia ta de pulovere de Craciun care nu iti mai place, dar la care nu poti renunta).

Avantajele spatiilor de stocare formate din cutii de plastic:

Versatil: Cutiile din plastic protejeaza de elementele atmosferice specifice unor spatii de depozitare, ca un subsol umed sau un pod prafuit.

Functional: Patrat si dimensionat uniform, acestea pot fi stivuite in colturi sau pe rafturi inalte, folosind fiecare centimetru din spatiul dvs. de stocare.

Usor de utilizat: prin mijloacele transparente puteti recupera cu usurinta obiecte din recipientul de depozitare corect, fara a scoate tot din cutie.

Pentru depozitarea generala a imbracamintei

Nu numai pentru depozitarea hainelor, aceste containere cu capac de inchidere sunt utile pentru mansarda, subsol, garaj sau in bucatarie. Asigurati-va ca nu pastrati plasticul aproape de ceva prea fierbinte – cum ar fi un cuptor sau o soba. Marimea le face foarte flexibile pentru obiecte mici dar si pentru obiecte mari.

Un cos de din plastic care va ajuta sa stocati haine mici cum sunt sosetele este extrem de util. Acest cos de de depozitare cu sertare este mobil pentru ca este pe roti si poate fi utilizat rapid in spatii diferite.

Utilizati aceste recipiente din plastic mai grele in garaj, pe patio, in magazin si in orice alt spatiu de depozitare in aer liber pe care il aveti. Folositi-le pentru:

  • Echipament sportiv
  • Unelte
  • Produse de curatat

Cum depozitezi hartia?

O cutie extra-mare pentru hartie trebuie sa fie suficient de mare pentru a se potrivi hartiile pentru o gospodarie de 2 persoane sau mai putin. Odata ce incepeti sa adaugati persoane noi, probabil ca trebuie sa faceti mai multe cutii pentru hartii importante sau chiar un dulap special.

Pentru accesorii

Puteti utiliza cutii de accesorii pentru a stoca esarfe, manusi, palarii, bijuterii si ciorapi, dar va puteti gandi si in afara casetei. Iata cateva alte idei pentru caseta de accesorii mai mica:

  • Accesorii pentru birou
  • Unelte
  • Cabluri si fire
  • Elemente mici pentru calatorie
  • Jucarii
  • Lista ar putea continua.
Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code