Cum sa ma tina bateria mai mult timp?

Cum sa ma tina bateria mai mult timp?Nu te poti astepta sa te tina bateria la telefon foarte mult din moment ce nu ai un acumulator original. Telefoanele Nokia sunt dorite de multi datorita faptului ca au o durata de viata a bateriei mare in comparatie cu alte telefoane. Insa, daca vrei sa cumperi astfel de produse de calitate, cumperi acumulatori Nokia originali.

Este foarte important ca acestia sa fie originali, deoarece un lucru ieftin cu siguranta nu va fi la fel de calitativ ca unul original, dar putin mai scump. Este la fel ca si in cazul masinilor. S-a stricat o piesa, cauti sa cumperi una originala, nu investesti banii aiurea. Nu te poti astepta la calitate cu bani putini, insa te poti astepta la calitate in momentul in care un astfel de produs este original.

Daca esti posesor de Nokia si vrei sa cumperi acumulatori Nokia originali, intra pe http://www.magazingsm.ro/acumulator-nokia-original-25 si alege cele mai bune produse. Calitatea primeaza, deoarece stim cat este de important pentru tine sa nu ramai fara baterie la telefon atunci cand ai cea mai mare nevoie sa initiezi sau sa primesti un apel.

Este de-a dreptul frustrant sa ai grija bateriei la telefon toata ziua. Unii ajung sa aiba telefoane cu o baterie care trebuie incarcata o data la cateva ore. Altii, ajung sa aiba acelasi telefon, insa bateria sa-i tina de 2-3 ori mai mult. Ideea este ca trebuie sa ai in vedere anumite aspecte pentru a te bucura de o durata de viata cat mai mare la acumulatorul telefonului tau. Unii fac frecvent greseli, greseli care in cele din urma duc la epuizarea bateriei in timp scurt.

Telefoanele inteligente, din nefericire au o durata de viata a bateriei mult mai mica decat telefoanele clasice, care existau candva. Este si normal din moment ce stam non-stop pe retelele de socializare si folosim tot felul de aplicatii care consuma mai mult sau mai putin din baterie.

Daca vrei sa te tina bateria cat mai mult timp, in primul rand verifica ce aplicatii ai deschise. Pot fi deschise aplicatii pe care nu le folosesti, insa care iti consuma inutil bateria. Multi au obiceiul sa asculte radio la telefonul mobil, fapt pentru care bateria se epuizeaza mai repede. Ai grija ca atunci cand asculti radio sa ai oprita conexiunea wi-fi, conexiunea bluetooth sau GPS-ul, precum si alte tipuri de conexiuni care-ti pot epuiza cu usurinta bateria.

Din fericire, telefoanele inteligente sunt dotate cu un mod de economisire a bateriei. Daca si telefonul tau se bucura de o astfel de optiune, atunci si tu te poti bucura de o durata de viata mai mare la baterie.

Cand esti afara si e soare, de multe ori ai nevoie de o luminozitate mare la telefon. Insa, cand esti intr-o incapere, cand stai seara in pat si navighezi pe internet, sau in alte situatii in acest gen, regleaza luminozitatea telefonului. Astfel de vei bucura de el mai mult timp.

Acestea sunt o parte din modalitatile care lungesc durata de viata a bateriei tale. Tu ce alte modalitati de acest fel mai cunosti?

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code