Cum sa rezolvati bateria iPhone X care se descarca prea repede?

Cum sa rezolvati bateria iPhone X care se descarca prea repede?
Atunci cand vine vorba despre telefoane mobile, dispozitivele iPhone sunt printre cele mai apreciate de pe piata datorita specificatiilor tehnice notabile ale acestora. Incepand de la design, continuand cu procesor, spatiu intern de stocare, camera foto plus alte caracteristici; iPhone X exceleaza.

Singura problema a acestor telefoane ar putea fi considerata bateria, care poate incepe sa se descarce mai repede decat de obicei, din mai multe motive, motiv pentru care acest ghid de depanare devine realitate, si va poate scuti de o inlocuire acumulator iPhone X.

Reporniti telefonul

Daca va bucurati de prea multe aplicatii si servicii simultan sau daca utilizati un joc grafic in streaming sau de inalta performanta pentru o lunga perioada de timp, repornirea telefonului rezolva aceste probleme.

Rebootarea dispozitivului va repara de fapt orice glitch-uri sau bug-uri minore sau temporare, in timp ce inchideti toate aplicatiile, scutind astfel sistemul inchizand toate aplicatiile in prim plan si fundal si, la randul sau, va elibera toate resursele protejate, cum ar fi stocarea, memoria, puterea de procesare etc. Puteti reporni telefonul pur si simplu apasand butonul de alimentare, plus orice buton de volum si glisati glisorul „Slide to Power Off” si asta este totul.

Asigurati-va ca incarcatorul este bine conectat

Daca bateria telefonului se scurge prea repede, nu este intotdeauna din cauza modului in care este folosit, ci depinde si de cum este incarcata. Incarcatorul original pe care il primiti cu iPhone X sau cumparati de la Apple este creat special pentru dispozitivul dumneavoastra cu intrarea necesara si specifica si iesirea.

In comparatie cu originalul, incarcatoarele generice ofera asistenta pentru o varietate de telefoane diferite si, prin urmare, pot provoca probleme prin furnizarea subalimentarii sau alimentarea cu putere excesiva care poate provoca complicatii la incarcarea telefonului.

In primul rand, nu trebuie sa folositi un tert perceput decat daca exista vreun motiv, si nu prea mult timp. In continuare, trebuie sa verificati daca incarcatorul este conectat corespunzator la priza de perete (adaptorul) si cablul de incarcare este introdus corect in portul incarcare sau nu, deoarece conexiunea este pierduta.

Incercati un incarcator wireless pentru o schimbare

Deoarece iPhone X accepta si incarcarea wireless, daca nu sunteti in stare sa conectati cumva incarcatorul sau nu puteti incarca telefonul cu acesta, incercati sa-i acceptati capacitatea de incarcare wireless. Comparati iesirea atat pentru incarcarea cu fir, cat si cu cea wireless, care ar putea sugera orice discrepanta cu bateria folosita.

Pe langa aceste detalii, cu siguranta ideal este sa dezactivati de fiecare data datele mobile sau wifi, atunci cand nu navigati pe internet, iar astfel veti salva resurse importante ale bateriei. In plus, o alta idee inspirata ar fi aceea de a inchide de fiecare data aplicatiile pe care nu le folositi in momentul respectiv, pentru ca acestea consuma la randul lor resurse.

In cazul in care veti tine cont de toate aceste detalii, in mod evident veti reusi sa cresteti considerabil durata de viata a bateriei iPhone X, iar astfel va veti bucura mai mult timp de dispozitiv.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code