Cum scap de frica de a conduce?

Cum scap de frica de a conduce?Din moment ce ai masina, in mod obligatoriu ai nevoie de o asigurare RCA. Nu spune nimeni ca trebuie sa cumperi RCA-ul dintr-un anume loc, ci poti cumpara de unde anume vrei tu. Si cum banii nu ajung niciodata, cel mai probabil cauti un RCA auto ieftin.

Nu e imposibil de gasit si poti sa-ti cumperi RCA auto ieftin si online, de pe www.rcautoieftin.ro. Ai toate detaliile necesare pe site.

Trebuie sa fim pregatiti atunci cand pornim cu masina la drum, deoarece neprevazutul se poate ivi in orice moment. Accidente au si soferii cu zeci de ani de experienta si cei cu 2 zile de experienta.

Daca esti unul din soferii care abia si-a luat permisul, insa are frica de condus, despre asta vom vorbi in cele ce urmeaza. Cel mai adesea, frica de condus apare la femeile care sofeaza. Si, cum tot mai multe femei fac scoala de soferi, tot mai multe au nevoie sa stie cum pot scapa de frica de condus.

In primul rand trebuie sa iti cunosti masina. Analizeaz-o bine. Uita-te ce-i sub capota, vezi unde se afla roata de rezerva, trusa medicala, rezervorul si alte lucruri pe care nu le vezi, dar le poti vedea cu usurinta. E important sa stii cum functioneaza masina ta. De asemenea, urca la volan, testeaza pedalele si comenzile de care vei avea nevoie.

Pentru a scapa de frica de condus, la inceput ai nevoie de cineva care sa stie sa conduca si sa stea alaturi de tine. Acea persoana trebuie sa fie de incredere si calma, astfel incat sa aiba rabdare cu tine. Nu trebuie sa-ti alegi ca insotitor o persoana care te face sa te panichezi si mai mult. Daca nu ai pe cine lua, poate gasesti sa platesti un instructor auto dispus sa mearga alaturi de tine cateva ore pentru a te invata cu masina.

Cand esti la inceput si ti-e frica de traficul din oras, pentru a te obisnui mai usor si pentru a reduce din frica, indicat ar fi sa conduci in afara orasului. Drumurile in afara orasului nu sunt atat de aglomerate si pietonii nu sunt atat de multi ca in oras. Iesi in afara orasului si exerseaza condusul.

Daca vrei sa conduci prin oras pentru a invata strazile sau pentru a invata mai bine cum se fac parcarile, cel mai bine e sa faci acest lucru in momentele zilei in care nu e foarte mare aglomeratia, asta insemnand dimineata foarte devreme sau seara tarziu.

Trebuie sa ai incredere in tine si sa conduci in ritmul tau, asa cum ti-e tie bine. Cu timpul vei vedea ca te obisnuiesti si te vei uita amuzat/a in urma. Nimeni nu s-a nascut invatat si nu toti oamenii sunt la fel. Unii invata mai repede, altii mai usor.

Unora le e frica de condus, altora de intuneric. Oamenii sunt diferiti, iar tu esti diferit/a de cei care conduc usor prin faptul ca ai o mica frica. Insa, nu e nimic grav. Condu cat de des ai ocazia si cu incredere ca vei reusi si in curand vei face parte din categoria soferilor care conduc fara probleme.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply