Cum se cumpara corect un rucsac

Cum se cumpara corect un rucsac
Daca va intrebati de ce este bine sa aveti un rucsac va explicam  in cele ce urmeaza. Cand calatoriti in jurul lumii, rucsacul este cel mai bun prieten al vostru. Va merge peste tot cu voi si va actiona ca o casa departe de casa. Este recomandat sa fiti atenti inainte de a va decide asupra unui model de rucsac.

Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand cumperi un rucsac este durata calatoriei tale, unde te duci si stilul tau personal de calatorie.

Lucruri de luat in considerare la cumpararea unui rucsac

Scop

Veti face o multime de lucruri si va veti deplasa de la un loc la altul, sau veti ramane intr-un loc pentru perioade lungi de timp?

Sunteti siguri ca puteti sa va purtati (in spate) toate lucrurile? Cat de multe lucruri ai nevoie sa aduci cu tine? Exista rucsaci specifici de calatorie disponibili, insa sunt folositi de multe ori ca rucsaci pentru drumetii.

Inainte de a va decide sa cumparati un rucsac, poate fi util sa mergeti fizic intr-un magazin si sa incercati unii pentru a vedea cum se potrivesc si se simt. Rucsacul tau va fi pe tine destul de mult, asa ca este important sa stea bine!

Cost

Retineti ca exista o corelatie directa intre pret si calitate. Ultimul lucru pe care doriti sa-l intampinati este sa va rupeti rucsacul intr-o parte si toate lucrurile sa se verse in autobuz sau pe jos pe strada.

Unii rucsaci costa doar cateva zeci de lei, in timp ce altii pot costa cu usurinta cateva sute. Un rucsac de clasa medie, care costa intre 100 si 200 de lei, va corespunde nevoilor celor mai multi calatori.

Marimea

Cand cumparati un rucsac, veti dori sa analizati dimensiunea fizica a acestuia – cand este gol si plin. Este un cadru dur, sau este se poate indoi? Cand este complet extins, dimensiunile vor corespunde normelor privind dimensiunile companiilor aeriene?

Trucul pentru a cumpara un rucsac este sa va asigurati ca este suficient de mare pentru a va purta lucrurile, dar nu prea mare si voluminos incat sa devina o povara.

Greutate

Nu numai ca greutatea lucrurilor pe care le impachetati si le puneti inauntru se adauga, dar veti dori sa luati in considerare greutatea rucsacului gol, de asemenea.

Unii rucsaci sunt fabricati din panza groasa, in timp ce altii sunt fabricati din materiale de inalta tehnologie, cu greutate redusa, precum Tyvec. Alegeti un rucsac care nu este prea greu, dar care este robust.

Dimensiune mica: Cand transportati mai putin, aveti mai multe optiuni. Un rucsac de marime mica nu va va incurca sau va va tine inapoi de la a face lucruri in miscare.

Confort: Va place sa mergeti, sa explorati si sa verificati  lucrurile atunci cand calatoriti. Pentru voi, este nepretuit sa mergeti cu usurinta intr-un oras cu toate lucrurile dupa voi si sa nu simtiti ca trebuie sa gasiti mai intai un loc unde sa stati, ca sa va puteti abandona lucrurile.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply