Cum se depoziteaza cel mai bine bormasina?

Cum se depoziteaza cel mai bine bormasina?
Accesoriile pentru bormasina includ diverse burghie si mandrine, precum si cheia chuck necesara pentru a scoate si a inlocui biti de foraj folositi pentru proiectele dvs. Stiind unde si cum sa stocati in mod corespunzator accesoriile pentru a le avea la indemana pentru a va asigura ca lucreaza corespunzator atunci cand este necesar.

Practicile de depozitare pentru toate uneltele si accesoriile dvs. sunt importante, ca regula generala in mentinerea atelierului dvs., multe dintre sfaturile si sugestiile oferite in acest articol ar trebui sa para ca reguli de bun simt pe care le-ati urmat deja. De aceea aveti nevoie de un suport bormasina vertical reglabil pentru a o depozita.

In ceea ce priveste locul in care trebuie sa depozitati corect accesoriile, ar trebui sa achizitionati un spatiu de depozitare care sa poata gazdui fiecare dintre aceste componente. Cele mai multe burghie de putere pe care le cumparati si accesoriile lor sunt insotite de o carcasa de transport si depozitare din plastic. Acesta este cel mai simplu loc pentru a pastra accesoriile pentru masina de gaurit. Carcasa din plastic este conceputa pentru a mentine accesoriile la locul lor si a le impiedica sa se rataceasca si sa se piarda in atelier.

Ar trebui sa desemnati o zona din cadrul atelierului dvs., care este conceputa special pentru a pastra cutiile pentru accesoriile de foraj. Aceasta zona de depozitare din atelierul dvs. trebuie sa fie curata, uscata si la indemana copiilor care ar dori sa aiba acces la instrumentele dvs. Un dulap metalic de blocare ar fi zona de depozitare perfecta pentru accesoriile de foraj, dar un raft care este suficient de mare, dar accesibil pentru dvs.

Pur si simplu introduceti-le in unitatile de stocare care vin impreuna cu burghiul dvs. electric sau cu accesoriile achizitionate separat este modul in care doriti sa stocati accesoriile de foraj. Dupa utilizare, toate accesoriile pentru masina dvs. de gaurit trebuie sa fie curatate si introduse in compartimentul din interiorul unitatii de stocare din care provine.

In afara de introducerea accesoriilor in unitatea de stocare corespunzatoare, trebuie sa construiti sau sa desemnati o zona specifica din cadrul magazinului dvs. de lucru pentru accesoriile de foraj. In functie de frecventa utilizarii bormasinii, pastrati accesoriile cat mai aproape de locatia necesara pentru a va asigura ca acestea sunt accesibile cand este necesar pentru a finaliza un proiect sau o activitate.

Pastrati in stoc numai acele accesorii pentru burghiu pe care le folositi cel mai mult. Este o risipa de spatiu de stocare pentru a pastra mai multe accesorii decat ceea ce este necesar pentru a indeplini o sarcina de lucru, sau acelea care sunt pur si simplu gadget-uri pe care le detineti fara un anumit scop sau utilizare. Daca va confruntati cu o cantitate limitata de spatiu de stocare pentru uneltele dvs., rationalizati accesoriile de foraj numai la cele necesare si fie vindeti sau donati acele accesorii pe care nu le veti utiliza.

Un burghiu este un instrument versatil si unul pe care majoritatea proprietarilor de case sau constructorii DIY vor trebui sa-l foloseasca pentru diferite sarcini.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code