Cum se face tratamentul cu lipolaser?

Cum se face tratamentul cu lipolaser?
Cu siguranta pentru femei este destul de neplacut sa vada in fiecare zi ca au celulita, colacei sau straturi de grasime nedorita, si ca oricate tratamente si exercitii fizice ar incerca, celulita, grasimea si colaceii raman acolo.

Din fericire insa pentru femeile care se confrunta cu astfel de probleme, se pare ca din ce in ce mai multe saloane si clinici de infrumusetare vand lipolaser.

Mai exact, aceste saloane si clinici de infrumusetare, realizeaza tratamente cu lipolaserul pentru ca pacientii si pacientele sa scape de celulita, de colacei, si de straturile de grasime nedorita de pe corp.

Ei bine, lipolaserul este un dispozitiv care topeste grasimea inestetica din zonele cu probleme ale corpului. In cadrul unei sedinte cu lipolaserul, care dureaza intre 30 si 40 de minute, se vor putea sparge mai multe depozite de grasime, datorita faptului ca laserul actioneaza mai bine de 10 minute pe o singura zona.

Trebuie mentionat faptul ca pentru efectuarea unui tratament cu lipolaserul, nu este nevoie de folosirea nici unui fel de crema cosmetica pentru protejarea pielii, pentru ca laserul patrunde in profunzime si ajunge pana la grasime, fara sa produca durere sau fara sa lase urme.

Undele laserului actioneaza numai asupra celulelor grase, si nu afecteaza nici vasele de sange, dar nici masa musculara.

Deasemenea, lipolaserul este ideal datorita faptului ca activeaza chiar si metabolismele mai lenese. O asemenea terapie cu lipolaserul este non – invaziva, este relaxanta si revigoranta.

Trebuie precizat faptul ca in cazul acelor persoane care prezinta depozite mari de grasime sau care se lupta cu celulita aflata in stare avansata, se recomanda un tratament cu lipolaserul care sa se desfasoara pe durata a 4 – 6 saptamani, iar in acest interval de timp trebuie efectuate doua sedinte pe saptamana.

Chiar daca tratamentul se intinde pe o perioada cuprinsa intre 4 si 6 saptamani, iar pe timpul unei saptamani se efectueaza doua sedinte a cate 30 – 40 de minute, la cererea pacientilor, sau chiar la recomandarea secialistului care se ocupa de tratament, protocolul poate sa fie personalizat.

Ei bine, rezultatele unui tratamen cu lipolaserul sunt extrem de eficiente, atat datorita faptului ca grasimea nu se mai vede si nu se mai simte, dar si datorita faptului numarul centimetrilor din zona taliei va scadea considerabil.

Referitor la acest tratament cu lipolaserul, trebuie mentionat faptul ca el nu este indicat pentru femeile insarcinate sau pentru cele care alapteaza. Deasemenea tratamentul cu lipolaserul nu este recomandat nici pentru persoanele care au probleme cu glanda tiroida, si nici pentru persoanele care sufera de epilepsie.

Asadar, putem spune faptul ca lipolaserul este un aparat incredibil, care face minuni in chirurgia estetica, astfel ca este eficient atat in cazul problemelor dermatologice, cat si in cazul surplusului de grasime.

Lipolaserul este ideal pentru eliminarea grasimii prin lipoliza, dar mai este ideal si pentru eliminarea excesului de grasime topita. Deasemenea acest aparat indeparteaza obiseala, iar printre alte efecte benefice putem aminti pierderea in greutate si remodelarea corpului cat mai natural posibil, dar si imbunatatirea si accelerarea metabolismului organismului.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code