Cum se previne descarcarea rapida a unei baterii smartphone?

Cum se previne descarcarea rapida a unei baterii smartphone?
Sistemul de operare Android are in stoc multe caracteristici si programe incitante pentru a mentine utilizatorii ocupati si fericiti, cum ar fi GPS, WiFi, Google Play Store si multe altele.

Aceste aplicatii si functii au facut ca utilizatorii sa se bazeze mai mult pe Smartphone-ul lor si, din pacate, multe dintre aceste caracteristici pot sa va descarce bateria dispozitivului cat mai repede posibil; acest lucru devine o problema interna cand bateria se da in cele din urma.

Deci, care este solutia pentru descarcarea rapida a bateriilor si a functiilor? Ce puteti face pentru a obtine o viata mai mica din Android? Din fericire, exista cateva trucuri pe care vi le vom arata, care pot prelungi durata de viata a bateriei dispozitivului dvs. Android si s-ar putea sa fiti surprinsi de unele dintre aceste trucuri.

Utilizati modul de economisire a energiei pe Android

Aceasta caracteristica este disponibila pe toate dispozitivele Android si poate fi accesata cu usurinta, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa treceti din partea de sus a ecranului, dezvaluind pictogramele pentru comenzi rapide si setarile de acces rapid, apoi tineti cont de pictograma bateriei, odata ce faceti clic pe acesta – si veti vedea optiunea de activare a bateriei , activati aceasta caracteristica pentru a activa dispozitivul de economisire a bateriei dispozitivului.

Nota: dispozitivul de economisire a bateriei poate dezactiva unele dintre celelalte caracteristici ale dispozitivului dvs., cum ar fi notificarile IM sau social media sau poate incetini putin acest lucru, astfel incat sa nu va surprindeti daca intalniti acest lucru.

Dezactivati manual unele functii

Activarea economizorului de baterii din setarile telefonului poate dezactiva anumite functii ale dispozitivului dvs., dar nu toate. Acum pentru a economisi mai multa baterie si a obtine mai mult timp de utilizare in dispozitivul dvs. Android, trebuie sa dezactivati manual unele functii.

De exemplu, WiFi, Bluetooth, GPS, Hotspot, Retea de date si asa mai departe. Aceste caracteristici consuma o parte din durata de viata a bateriei. Acestea pot fi localizate si dezactivate din panoul de acces rapid.

Pentru a accesa aceasta functie, urmati pasii de mai jos.

  1. Accesati Setari> Intretinere dispozitiv> Baterie;
  2. Faceti clic pe pictograma Baterie afisata in ecranul de intretinere a dispozitivului.
  3. In ecranul urmator, faceti clic pe Utilizarea bateriei si apoi pe cele 3 puncte verticale din coltul din dreapta sus.
  4. Selectati Optimizati utilizarea bateriei si de aici puteti dezactiva sau dezactiva manual caracteristicile / aplicatiile.

Utilizati Instrumentul pentru setari

O alta metoda utilizeaza instrumentul Setari, apoi setati economizorul de baterii auto. De aici puteti seta economizorul de baterii sa se aprinda automat dupa ce bateria dispozitivului se descarca pana la 20 sau 15%. In mod prestabilit, aceasta caracteristica nu este setata niciodata sa se aprinda automat, asa ca, odata ce ati instalat-o, daca bateria se scade pana la procentul setat, vi se va solicita o notificare, informandu-va ca sa activat economizorul de baterie.

Acest lucru este semnalat de o bara portocalie sau un semn plus care apare pe pictograma bateriei. Aceasta caracteristica se va opri automat odata ce incepeti incarcarea.

Asadar, acestea sunt cateva trucuri care va pot ajuta sa economisiti energia bateriei, iar aceasta sa reziste cat mai mult timp incarcata. De-asemenea, puteti opta pentru diferite accesorii telefoane, precum o baterie externa care sa va permita sa va incarcati telefonul atunci cand bateria este descarcata, si nu aveti sursa de curent la indemana.

Puteti opta pentru accesorii auto pentru telefon, precum un incarcator auto pentru smartphone, care sa va permita sa incarcati telefonul cand va aflati in masina.

In final, tot ceea ce conteaza este ca exista solutii atat pentru a ajuta telefonul sa reziste mai mult timp incarcat, cat si pentru incarcarea acestuia.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code