Cum trebuie sa fie caruciorul pentru copilul tau?

Misiunea de a fi parinte nu este nicidecum una usoara – nici nu a afirmat asta cineva vreodata. Sunt foarte multe decizii de luat, de care depinde dezvoltarea armonioasa a bebelusului, incepand de la nastere si pana cand acesta devina adult. Primele luni din viata sunt cruciale pentru cresterea potrivita a acestuia. Trebuie ales un patut corespunzator, hainele potrivite, dar si selectate cele mai eficiente articole si accesorii intrebuintate in diverse scopuri.

Cand deja stapaneste mersul si este extrem de curios, copilul devine un adevarat explorator. Ca parinte, trebuie sa gasesti modalitati prin care cel mic sa isi consume energia. Atunci cand vremea permite, plimbarile in parc sunt mai mult decat indicate. Este un lucru valabil insa si pana cand invata sa mearga. Asadar, un carucior devine o necesitate, de care nici un parinte nu se poate lipsi. O sa te convingi de asta mai mult ca sigur.

Cum alegi caruciorul potrivit pentru copilul tau?

Nu este atat de simplu sa cumperi un carucior. Iti dai seama de asta din primul moment in care realizezi o cautare pe net dupa carucioare copii. Partea buna este ca rezultatele Google iti vor oferi solutii in functie de interesul pe care si-l dau diversele magazine. Astfel, cine vrea sa promoveze calitatea produselor sale iti va oferi optiuni la indemana. Un exemplu in acest sens este magazinul specializat in articole pentru copii – babytrend.ro, apreciat de altfel pentru solutiile complexe oferite parintilor, pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii.

Functia de pliere

Aceasta reprezinta o necesitate de care nu te poti nicicum priva, nu fa alegerea gresita asadar. Multe mamici se uita chiar dupa acele modele de carucioare pentru copii care se piot plia cu o singura mana. Sunt frecvente momentele in care o astfel de functie se dovedeste extrem de utila. Mai ales daca locuiesti la bloc, la un etaj superior sau daca circuli mult cu masina ar trebuie sa te uiti dupa un articol ce ofera posibilitatea de pliere. Te poti uita in magazinul mentionat dupa carucioare ce includ aceasta functie si care poate fi comandat la un pret destul de accesibil.

Centurile de siguranta

Urmareste intotdeauna nivelul de siguranta pe care il include articolul ce iti atrage atentia. Rolul pe care il indeplinesc centurile de siguranta este unul enorm, ceea ce inseamna ca nu poti risca sa iei o decizie pripita in aceasta privinta. Carucioarele cu 5 puncte de prinde a centurilor sunt cele mai recomandate, oferind siguranta la nivel superior, alaturi de stabilitate sporita.

De asemenea este important ca centurile respective sa fie reglabile. In acest mod le vei putea regla dupa nevoie, adaptand caruciorul in functie de cum creste copilul. Functia de ajustare este o nevoie pentru ca astfel ii poti oferi un plus de confort copilului tau. O recomandare este de a alege un carucior cu sistem de siguranta ce se poate manevra simplu si fara efort, dar si care nu se poate desface la fel de facil de catre copil.

Franele de siguranta

Trebuie sa optezi pentru acel model care permite blocarea rotilor. Ori de cate ori faci o oprire, aceasta functie iti ofera siguranta si linistea ca dispozitivul este stabil.  Exista chiar si modele care au in dotare frana de mana. Cu cat sunt mai rezistente, cu atat este mai avantajos pentru tine pentru ca aduci un plus de siguranta copilului tau cat timp se afla in carucior.

Cam in acest fel ar trebui sa fie un carucior pentru copil, acestea sunt aspectele care vor raspunde nevoilor tale si totodata care vor oferi siguranta copilului. Te poti orienta dupa un model potrivit pentru copilul tau pe babytrend.ro.

Be Sociable, Share!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*

code